Tot ce trebuie sa stii despre placile terrazzo in amenajari – infografie Tot ce trebuie sa stii despre placile terrazzo in amenajari – infografie
Placile de terrazzo sunt fresh si sustin deciziile curajoase intr-o amenajare: cu elemente decorative orientale si culori intense, pot fi acel element care transforma... Tot ce trebuie sa stii despre placile terrazzo in amenajari – infografie

Placile de terrazzo sunt fresh si sustin deciziile curajoase intr-o amenajare: cu elemente decorative orientale si culori intense, pot fi acel element care transforma spectaculos orice amenajare.

Trei straturi, presare hidraulica

Procesul de fabricatie asigura o rezistenta excelenta a placilor decorative colorate – fiecare placa contine trei straturi (ciment alb, praf de marmura si pigmenti) care sunt turnate in masa si apoi presate hidraulic.

Acest lucru asigura rezistenta in timp a culorii – nefiind aplicata doar la suprafata, culoarea din placile decorative terrazzo isi va pastra intensitatea de-a lungul timpului.

Care sunt cele mai noi tipuri de terrazzo?

In oferta specialistilor in piatra naturala de la PiatraOnline, cele mai noi placi de terrazzo sunt Terrazzo Rosu si Terrazzo Bleu.

Urmareste si un video, pentru a afla care sunt beneficiile folosirii placilor de ciment colorat in amenajari:

O infografie din care vei afla:

  • Care e istoria acestui tip de placa
  • Cum poti folosi terrazzo in amenajari chic
  • Care este procesul de fabricatie al placii decorative colorate
  • Cum se curata si cum se ingrijeste aceasta placa.

infografie placi colorate terrazzo

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.