Wizz Air și-a făcut agenție de turism și vinde vacanțe de la 1.500 de lei Wizz Air și-a făcut agenție de turism și vinde vacanțe de la 1.500 de lei
Wizz Air Group a relansat și îmbunătățit platforma de pachete de călătorii Wizz Tours, care acționează acum ca tour operator. Cei aflați în căutarea... Wizz Air și-a făcut agenție de turism și vinde vacanțe de la 1.500 de lei

Wizz Air Group a relansat și îmbunătățit platforma de pachete de călătorii Wizz Tours, care acționează acum ca tour operator. Cei aflați în căutarea unei vacanțe pot economisi timp și bani rezervând online, ușor și oricând, bilete de avion și cazare pentru sejururi sau city break-uri în orice destinație Wizz Air, la tarife foarte scăzute.

Wizz Tours este disponibil exclusiv online, pe www.wizztours.com, și oferă acces la o gamă variată de peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinații. Indiferent de varianta de călătorie căutată, vacanță pe o perioadă mai lungă de timp, city break sau o călătorie în scop de afaceri, oricine dorește poate rezerva online călătoria prin intermediul aeronavelor Wizz Air și hotelul preferat din selecția variată Wizz Tours. Site-ul este disponibil și în limba română, iar opțional, clienții pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului dedicat, la tarif normal.

“Wizz Tours economisește cu adevărat bani și timp pentru călători deoarece aceștia pot alege dintr-un număr generos de oferte și servicii, iar totul se rezervă online, cu doar câteva click-uri. Tariful pentru pachetul compus din transport și cazare este cu 10-15% în medie mai scăzut decât dacă s-ar opta separat pentru biletul de avion și rezervarea la hotelul ales. Totodată, doritorii își pot personaliza călătoria prin serviciile binecunoscute de la Wizz Air, fie că este vorba de transfer la sau de la aeroport sau de alte opțiuni de confort sau optimizare a costului”, spune Janos Barits, Managing Director Wizz Tours

LarnacaPachetele de vacanță sunt disponibile pentru orice perioadă: vacanță de vară în Larnaca de la 1.500 de lei (preț pentru 2 persoane pentru un sejur de 7 nopți), city break la Roma de la 850 de lei (2 persoane pentru 3 nopți), city break la Barcelona de la 1.500 de lei (2 persoane pentru 3 nopți), vacanță de vară la Malta de la 1.900 de lei (prețul este tot pentru 2 persoane și 7 noți) și city break la Lisabona de la 1.900 de lei (2 persoane/3 nopți).

“Clienții Wizz Tours se vor bucura de siguranța și confortul zborurilor Wizz Air, în condițiile în care toate cursele sunt oferite exclusiv cu aeronave Wizz Air și vor avea o călătorie lipsită de griji întrucât vacanța este protejată mulțumită măsurilor de reglementare referitoare la asigurări ale tour operatorilor”, a adăugat Janos Barits.

Pachetele de călătorie Wizz Tours pot fi achiziționate online, unde procesul de rezervare este rapid și intuitiv. Călătorii aleg destinația și perioada, iar apoi, în funcție de datele pentru care au optat primesc o listă variată de hoteluri. Odată alese hotelul și tipul de cameră se trece la secțiunea dedicată detaliilor de zbor, cum ar fi bagajele, serviciile de îmbarcare prioritară, asigurarea de călătorie și altele.

Pachetele Wizz Tours oferă acces la o rețea de rute Wizz Air în continuă dezvoltare, care constă în peste 380 de rute în și în afara Europei, în special în Europa Centrală și de Est.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.