Color One Coffee, un loc dedicat cunoscătorilor și iubitorilor de cafea bună Color One Coffee, un loc dedicat cunoscătorilor și iubitorilor de cafea bună
Color One Coffee, cafenea și coffee shop, este un spațiu cald și primitor din strada Carol Davila 21A, din zona Cotroceni, dedicat cunoscătorilor și... Color One Coffee, un loc dedicat cunoscătorilor și iubitorilor de cafea bună

Color One Coffee, cafenea și coffee shop, este un spațiu cald și primitor din strada Carol Davila 21A, din zona Cotroceni, dedicat cunoscătorilor și iubitorilor de cafea bună, un loc pentru socializare și petrecere a timpului într-un mod autentic.

Color One Coffee este un loc prietenos, unde îți poți bea în liniște cafeaua de dimineață cu un croissant, pain au chocolat sau brownie, sau o poți lua cu tine la pachet dacă ești pe grabă. Este locul potrivit pentru întâlniri, ore îndelungi de studiu și de lucru, fiind un spațiu care inspiră la creativitate.

De asemenea, Color One Coffee este destinația ideală a întâlnirilor cu prietenii, a petrecerilor și evenimentelor speciale, care îți transformă ziua, sau seara, în momente memorabile.

Pe lângă cafeaua aromată pe care o poți savura în cafenea, meniul este completat cu băuturi artizanale si… alcoolice J, fresh-uri, ceaiuri, ciocolată caldă si cocktail-uri inedite. Color One Coffee surprinde prietenii care îi trec pragul cu meniul special de food bar: diverse sandwich-uri, toast-uri cu avocado, quiche-uri, salate și prăjituri artizanale. Conceptul Color One Coffee aduce în plus un corner store cu produse românești atractive.

“Am conceput Color One Coffee ca un spațiu confortabil, creativ și recreativ, cu un design plăcut și inspirational, care să ofere o experiență de calitate. M-am axat în primul rând pe calitate. Atât în cafea, produse și servire, cât și în design și elemente decorative. În fiecare detaliu ce se regăsește în cafenea. Am parte de cea mai mare bucurie atunci când cei care ne vizitează la cafenea sunt încântați că au ajuns la noi și ne felicită pentru locul frumos pe care l-au descoperit în București ”, spune Alina Crețu, owner-ul cafenelei Color One Coffee.

Fie că alegi să îți petreci timpul în interiorul primitor, la o masă lângă bibliotecă, pe un scaun lângă barul din bucăți de ciocolată, sau pe terasa retrasă, mirosul îmbietor de cafea proaspăt rasnită te va purta prin toate colțurile lumii, din Etiopia ori Congo, pană in Mexic, Nicaragua, Brazilia și Guatemala. Color One Coffee este o adevărată experiență în sine, iar atmosfera plăcută te indeamnă să revii cu drag de fiecare dată.

www.facebook.com/ColorOneCoffee

Str. Carol Davila 21 A, Bucuresti

Program

L-V:  09:00 – 22:00

S-D: 11:00 – 22:00

Color One Coffee (2)

Color One Coffee (3)

Color One Coffee (7)

Color One Coffee (5)

Color One Coffee (1)

Color One Coffee (8)

Color One Coffee (6)

Color One Coffee (4)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.