Ai un telefon inteligent Vertu? Vector Watch este acum compatibil cu acesta Ai un telefon inteligent Vertu? Vector Watch este acum compatibil cu acesta
Ceasul inteligent Vector, pionier al industriei de wearables pentru autonomia bateriei de 30 de zile, este de astăzi compatibil și cu telefoanele de lux... Ai un telefon inteligent Vertu? Vector Watch este acum compatibil cu acesta

Ceasul inteligent Vector, pionier al industriei de wearables pentru autonomia bateriei de 30 de zile, este de astăzi compatibil și cu telefoanele de lux Vertu. Aplicația Vector este compatibilă cu modelele Vertu Signature Touch și Aster, ambele funcționând cu sistemul de operare Android 5.1.

„Pentru noi, compatibilitatea cu un dispozitiv super-premium, lider incontestabil pe nișa în care activează, este o onoare și reprezintă totodată îndeplinirea unei provocări importante: compatibilitatea platformei Vector cu cele mai importante sisteme de operare. Această compatibilitate se manifestă în toate formele posibile: există telefoane din cadrul aceluiași producător, chiar din aceeași gamă, fiecare cu un sistemul de operare puternic customizat. Este de datoria noastră să dezvoltăm platforma astfel încât să ne conectăm cu cât mai multe dispozitive premium și să ținem pasul cu actualizările fiecărui sistem de operare. Ceasul Vector completează o atitudine elegantă, venind totodată în sprijinul utilizatorilor săi prin funcționalitățile cheie atent alese.” menționează Rareș Florea, CEE Commercial Director Vector.

Posesorii celor două modele de telefoane Vertu se vor bucura de cele mai importante caracteristici ale ceasului. Astfel, direct de pe ceasul Vector, utilizatorii pot să citească mesajele primite și să preia sau să respingă apeluri prin apăsarea unui singur buton.

Vector_Vertu

Clienții pot să vadă dintr-o singură privire ce întâlniri au programate, își pot urmări numărul de pași și calorii consumate, seta alarme sau citi cele mai importante știri. Mai mult, aceștia pot controla muzica preferată direct de pe ceas, își pot consulta lista de activități din aplicația Evernote, chema o mașina Uber și seta temperatura din casa prin Nest. Conectarea la conturile din rețelele de socializare Twitter și Facebook completează experiența de folosire a ceasului.

“Ne face o deosebită plăcere să colaborăm cu un brand care, la fel ca Vertu, îşi propune să aducă un plus de valoare stilului de viaţă al utilizatorului său. Design-ul impecabil, materialele excepţionale folosite în procesul de producţie şi software-ul ultraperformant sunt caracteristici care definesc atât telefoanele mobile Vertu, cât şi ceasurile Vector, şi promit o experienţă unică de utilizare. Ceea ce aduce aproape aceste două brand-uri nu este doar compatibilitatea extraordinară a sistemului lor de operare, ci şi măiestria cu care acestea sunt confecţionate şi aspectul lor fără cusur.” spune Alexandra Radu, Brand Manager Vertu România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.