Ediție limitată: PRÉSIDENT lansează untul cu bucăți de ciocolată Ediție limitată: PRÉSIDENT lansează untul cu bucăți de ciocolată
Lider mondial în categoria untului, PRÉSIDENT a fost premiat recent cu încă două medalii în cadrul  Concursului General Agricol de la Paris, recunoscându-se astfel... Ediție limitată: PRÉSIDENT lansează untul cu bucăți de ciocolată

Lider mondial în categoria untului, PRÉSIDENT a fost premiat recent cu încă două medalii în cadrul  Concursului General Agricol de la Paris, recunoscându-se astfel calitatea excepțională a produselor. Produs în inima regiunii Normandia (Franța), untul PRÉSIDENT reprezintă expresia rafinamentului franțuzesc, ce îmbină tradiția și experiența cu ingrediente de cea mai bună calitate.

PRÉSIDENT deține în România cel mai bogat portofoliu în materie de unt: pornind de la rețeta untului clasic cu 82% grăsime, la untul cu sare de mare, la untul cu ciocolată și untul light cu 40% grăsime. PRÉSIDENT inovează continuu în materie de rețete, totul pentru răsfățul și exigențele consumatorului modern.

Emblematic pentru PRÉSIDENT este untul nesărat cu 82% grăsime, acesta fiind realizat după o rețetă originală PRÉSIDENT. Este un unt cu o onctuozitate ridicată, care se întinde ușor imediat după ce este scos de la frigider, având o textură fină și un gust inconfundabil de unt proaspăt.

PRÉSIDENT unt light cu 40% grăsime, disponibil atât în varianta nesărată, cât și semisărată este recomandat celor care își doresc o dietă light, având de două ori mai puține calorii decât alte produse din categoria untului. Proprietățile și savoarea produsului sunt păstrate intacte datorită ambalajului practic și elegant, care nu permite pătrunderea luminii și a aerului.

Noutatea PRÉSIDENT pentru această primăvară este noul PRÉSIDENT capricii de unt cu bucăți de ciocolată. Pentru că untul este mai mult decât o plăcere culinară, PRÉSIDENT aduce în România acest produs unic pe piață, oferit consumatorilor în ediție limitată.

Noul PRÉSIDENT capricii de unt cu bucăți de ciocolată este un răsfăț dulce, disponibil în preajma celor mai importante sărbători precum Paștele sau Crăciunul.

PRÉSIDENT este unul dintre cei mai importanți producători de unt si brânzeturi din lume. În prezent, untul PRÉSIDENT este comercializat în 115 țări din întreaga lume, în peste 150 de milioane de bucăți anual.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.