Collezioni: magia meselor festive în trei colecții exclusiviste pentru Paște Collezioni: magia meselor festive în trei colecții exclusiviste pentru Paște
Culoare, rafinament, exclusivism. Acestea sunt cele trei elemente care dau tonul în alegerea decorațiunilor pentru masa de Paște, fie că aranjați o masă festivă,... Collezioni: magia meselor festive în trei colecții exclusiviste pentru Paște

Culoare, rafinament, exclusivism. Acestea sunt cele trei elemente care dau tonul în alegerea decorațiunilor pentru masa de Paște, fie că aranjați o masă festivă, fie că sunteți în căutarea unor cadouri pentru această ocazie specială. Cele mai noi colecții Roberto Cavalli Home Luxury Tableware vor impresiona oaspeții prin eleganță și delicatețe.

Culorile vii, care elogiază bucuria naturii renăscute, în combinație cu materiale prețioase – cristal și porțelanul fine bone china, sub semnătura celebrului designer Roberto Cavalli, sunt propunerile Collezioni pentru o sărbătoare cu stil.

Un vin de colecție savurat într-un pahar elegant este combinația ideală.  Paharele din colecția Monogramma sunt adevărate bijuterii din cristal, cu elegante detalii aurite. Asociate cu setul de tacâmuri aurite vor crea un cadru rafinat de luat masa. Paharele sunt decorate cu aur sau platină.MONOGRAMMA PLATIN GRAN CRU

Easter Tip: Pentru a păstra aromele originale ale vinului roșu, este important ca acesta să fie servit într-un pahar potrivit, cu deschidere mică și pântec mare.

Ceașca de ceai Rose Jewel este cadoul perfect cu care vei impresiona în orice moment! Fiecare element din colecția Rose Jewel completează decorul unei mese de poveste. Ceașca de ceai din porțelan fine bone china, decorată manual cu elemente din platină și imprimeu în culori vibrante, vorbește despre eleganță și bucuria de a trai. Colecția Rose Jewel cuprinde farfurii, platouri, cești de cafea, cești de ceai și boluri.

ROSE JEWEL tea cupEaster Tip: Cana de ceai este recomandat să nu fie folosită pentru alte băuturi (cafea, alcool) pentru a nu deteriora aroma ceaiului.

Desertul este unul din momentele mult așteptate ale fiecărei mese.  Servirea într-o farfurie deosebită poate face ca prezentarea să fie una de excepție. Culorile pastelate ale porțelanului texturat al setului de 6 farfurii pentru desert Lizzard Sunrise – Roberto Cavalli Home Luxury Tableware, decorat cu elemente aurii, vor aduce un plus de eleganță meselor în familie.

Easter Tip: Farfuria pentru desert nu este așezată pe masă încă de la început. Aceasta este adusă la final, alături de desertul servit.lizzard sunrise set 6 piatti frutta.dessert plate

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.