Wizz Air zboară de la București pe al doilea aeroport ca mărime al Londrei Wizz Air zboară de la București pe al doilea aeroport ca mărime al Londrei
Transportatorul low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrală și de Est, anunţă începerea zborurilor directe de... Wizz Air zboară de la București pe al doilea aeroport ca mărime al Londrei

Transportatorul low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrală și de Est, anunţă începerea zborurilor directe de pe Aeroportul Internaţional Otopeni Henri Coandă spre Aeroportul Gatwick Londra, din data de 18 iunie.

Potrivit reprezentanților companiei, tarifele noii curse zilnice vor începe de la 179 de lei pe segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Noua rută va fi singura legătură directă dintre cele două aeroporturi şi va oferi cea mai ușoară cale de acces dinspre capitala României spre partea de sud a Londrei. Pentru clienţii români, ruta va însemna, totodată, o a doua opţiune de călătorie spre Londra, alături de zborurile directe dintre Bucureşti şi Londra Luton, în nordul capitalei Marii Britanii.

În prezent, Wizz Air oferă 114 rute, de pe cele 9 aeroporturi din România, spre 16 ţări şi asigură preţuri scăzute pentru călătoriile de plăcere şi de afaceri între ţara noastră şi restul Europei. Pe multe dintre rute tarifele încep de la 39 de lei.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România prin prisma capacității de transport a celor 19 aeronave alocate pieței. De asemenea, compania are mai mult de 600 de angajaţi la cele 5 baze curente şi continuă să facă angajări pentru cele 2 baze care se vor deschide în acest an, în Iaşi şi Sibiu.

wizz airWizz Air continuă să adauge capacitate în România prin alocarea a două noi aeronave în cursul anului în Cluj–Napoca şi Bucureşti. Compania deţine una dintre cele mai noi flote din Europa şi va începe în curând faza a 2-a a proiectului său prin alocarea în Bucureşti, în luna mai, a unui A321ceo, unul dintre cele mai eficiente aeronave cu un singur culoar aflate în operare, ceea ce va contribui la potențialul Wizz Air de a oferi tarife mici.

“Această rută nouă aduce opţiuni ieftine de călătorie între Bucureşti şi sudul Londrei şi al Angliei. Wizz a devenit cea mai populară linie aeriană din România datorită tarifelor scăzute pe care le practică, serviciilor profesioniste de la bordul aeronavelor sale, numărului de destinaţii oferite şi faptului că pasagerul își poate personaliza călătoria. Anunţul de astăzi înseamnă şi mai multe opțiuni convenabile pentru cei care călătoresc în sudul Marii Britanii şi al Londrei”, spune Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.