Ryanair ne duce low cost de la București la Berlin. Cât vor costa biletele? Ryanair ne duce low cost de la București la Berlin. Cât vor costa biletele?
Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai mari companii de profil de pe piața europeană, a anunțat o nouă rută... Ryanair ne duce low cost de la București la Berlin. Cât vor costa biletele?

Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai mari companii de profil de pe piața europeană, a anunțat o nouă rută cu plecare din capitala României.

Astfel, începând cu această toamnă, mai exact din luna septembrie, compania ne va duce din București către Berlin, zborurile urmând să fie operate de două ori pe zi.

Totodată, compania irlandeză sărbătorește lansarea noii sale rute, București – Berlin, prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț redus începând de la doar 24,99 de euro pentru călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri promoționale sunt acum disponibile pentru rezervări pe www.ryanair.com/ro, până la miezul nopții, joi, 21 aprilie.

Rută Frecvență Dată lansare Tarif
Berlin 2 x zi 2 Septembrie €24.99

Zidul Berlinului

“Ryanair este încântată să anunțe lansarea unui nou serviciu de vară, cu o frecvență de două zboruri zilnice, din București către/din Berlin, care va fi operat începând cu luna septembrie și care este acum disponibil pentru rezervări pe www.ryanair.com/ro”, a spus Denis Barabaș, Sales & Marketing Executive Ryanair pentru România.

Ryanair transportă peste 106 milioane de pasageri pe an, având mai mult de 1,800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze, conectând 200 de destinații din 31 de țări. Transportatorul estimează să atingă un trafic de 180 de milioane de pasageri pe an până în anul fiscal 2024.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.