Gadget Trends: Vector Watch trece Prutul Gadget Trends: Vector Watch trece Prutul
De acum, Vector Watch se găsește și în Republica Moldova printr-un parteneriat exclusiv cu Orange Moldova. Cele șase modele Vector se pot achiziționa acum... Gadget Trends: Vector Watch trece Prutul

De acum, Vector Watch se găsește și în Republica Moldova printr-un parteneriat exclusiv cu Orange Moldova. Cele șase modele Vector se pot achiziționa acum atât din magazinele Orange din Chișinău, cât și online de pe eshop.orange.md.

Expansiunea Vector în Europa a început de la sfârșitul anului trecut, ceasul fiind acum disponibil în țări precum Elveția, Marea Britanie, Țările Baltice sau Ungaria. De asemenea, Vector poate fi achizitionat și de clienții din Statele Unite sau Australia, întreaga listă a magazinelor ce comercializează produsul fiind disponibilă pe site-ul www.vectorwatch.com.

„Lucrăm activ pentru a găsi în cel mai scurt timp partenerii potriviti pentru produsul Vector. Până în prezent, am reuțit să conturăm modalități eficiente prin care ceasul să fie ușor de găsit și de achizitionat, din cât mai multe colțuri ale lumii. Alături de partenerii noștri globali ne propunem ca de la lună la lună, Vector să crească în preferințele consumatorilor de gadget-uri inteligente și să stârnească cât mai mult interes prin inovația tehnologică pe care o aduce.”

Rareş Florea, CEE Director Comercial Vector

Cu cele două colecții – Luna, cu aspect rotund și Meridian, cu carcasa dreptunghiulară – Vector se evidențiază în rândul modelelor ceasurilor inteligente existente pe piaţă prin stilul său simplu și rafinat.

Vector_Watch_Moldova_3

Fabricate din otel inoxidabil alături de unii dintre cei mai pricepuți fabricanți de ceasuri din lume, cu finisaje bine conturate și realizate inclusiv manual, ceasurile Vector sunt potrivite atât pentru ţinutele mai elegante, cât şi pentru cele sport şi casual.

„Orange Moldova este lider la capitolul inovații și răspunde în mod continuu nevoii de conectivitate a clienților săi. Avem cel mai important portofoliu de produse exclusive smart, pe care îl completăm și cu ceasul Vector. Acesta surprinde prin tehnologia intuitivă și experienţa incomparabilă pe care o oferă utilizatorilor săi. Iar asta înseamnă să reconfirmăm unul dintre angajamentele strategice ale companiei prin care ne propunem să aducem tehnologia cât mai aproape de oameni.”

Ludmila Nistorică, Director Marketing şi Comunicare Orange Moldova 

Direct de pe ceasul Vector, utilizatorii pot să citească mesajele primite și să preia sau să respingă apeluri prin apăsarea unui singur buton. Cu Vector Watch, clientii pot să vadă dintr-o singura privire ce întâlniri au programate în acea zi, își pot urmări activitatea fizică, seta alarme sau citi cele mai importante știri internaționale.

Mai mult, aceștia pot controla muzica preferată direct de pe ceas, pot consulta lista de activități din Evernote, chema o mașina Uber și seta temperatura din casa prin aplicația Nest. Conectarea la conturile din rețelele de socializare Twitter și Facebook completează experiența de folosire a ceasului.

Cele douăzeci de fețe elegante ce se pot descarcă gratuit din magazinul virtual Vector sunt potrivite atât pentru modelul rotund Luna, cât și pentru cel dreptunghiular Meridian, putând fi uşor personalizate în funcţie de preferinţele și nevoile posesorilor ceasului inteligent. Cu un simț puternic al inovaţiei şi păstrând totodată un aspectul elegant și intuitiv, platforma Vector este actualizată constant, realizându-se aplicații și fețe noi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.