Barrier, investiții de 7 mil. euro În România Barrier, investiții de 7 mil. euro În România
Compania Electric Plus, deținătorul brandului Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat noi facilități de producție: o fabrică de... Barrier, investiții de 7 mil. euro În România

Compania Electric Plus, deținătorul brandului Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat noi facilități de producție: o fabrică de geam termoizolant și o nouă hală de producție a ușilor secționale rezidențiale și industriale și a rulourilor. Valoarea noilor dezvoltări totalizează 7 milioane de euro și completează investițiile realizate de companie în ultimii ani.

Construcția facilităților de producție a durat 18 luni, fiind începută în toamna anului 2014. Capacitatea fabricii de geam termoizolant este de 1.500 de unități/zi, în timp ce secția de uși secționale si rulouri produce 2.000 de unități/lună. Fabrica de geam incorporează cele mai noi tehnologii în domeniu, ceea ce permite execuția unor pachete de sticlă termoizolantă de calitate superioară. Toate pachetele de sticlă conțin argon, iar sigilarea pachetelor este perfectă, permițând astfel livrarea către clienți a unor ferestre de tâmplărie PVC de o înaltă valoare și eficiență.

„Investiția pe care o inaugurăm astăzi încheie un prim ciclu de dezvoltare a afacerii noastre, început în 2012. Din acest moment, suntem singurul producător din România care poate oferi toată gama de produse de tâmplărie. Investițiile realizate în acest prim ciclu au totalizat 12 milioane de euro. Noutățile pe care le anunțăm astăzi ne vor consolida prezența de pe piața românească de profil, deoarece ne dorim să fim prima alegere în ochii consumatorilor noștri și a partenerilor cu care colaborăm”, a spus Adrian Gârmacea, Director General al companiei Electric Plus.

Hala sticla 2 barrierÎn același timp, compania Electric Plus a anunțat încheierea unui parteneriat internațional cu firma italiană de renume, Beninca Group, cel mai cunoscut producător european de automatizări pentru uși secționale și porți. Grupul Beninca are o tradiție de 40 de ani în implementarea soluțiilor inovatoare de automatizare. Tradiția și experiența companiei italiene a condus la produse de calitate ridicată, fiabilitate și decizii de producție precise.

„Parteneriatul dintre companiile noastre implică toate departamentele, astfel încât să putem dezvolta instrumente utile pentru promovarea ambelor mărci în România și pe plan internațional, cu un schimb continuu de informații de piață și de realizare a produselor. Suntem foarte încântați că organizația Barrier a ales să colaboreze cu noi. Grație formării echipelor companiilor noaste, credem că vom ajunge să fim cei mai cunoscuți jucători din domeniul ușilor secționale și al automatizărilor. În plus, parteneriatul încheiat astăzi va duce la o dezvoltare rapidă a brandurilor Beninca Group pe piața românească. Toate acestea, datorită abilităților tehnice și comerciale ale echipei partenerului nostru, Barrier”, a spus Luigi Beninca, Directorul General al Grupului Beninca.

În prezent, complexul industrial al Electric Plus asigură toată gama de produse pentru tâmplărie PVC, de la producția de ferestre și uși, la sticlă termoizolantă, foliere profile, curbare profile, precum și uși secționale rezidențiale și industriale și rulouri. Compania deține cele mai moderne linii de fabricație din domeniu.

Brandul Barrier este produs de către compania Electric Plus din Bacău, primul atelier de producție fiind înființat în anul 2003. În prezent, produsele Barrier sunt fabricate în cel mai modern centru de producție din țară, în care lucrează peste 600 de persoane și care are o capacitate de 1.000 de unități/zi. Produsele Barrier sunt disponibile atât pe piața din România, cât și în Italia, Franța, Belgia, Marea Britanie sau Germania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.