New trends: Amway lansează iCook New trends: Amway lansează iCook
Gama de vase de gătit iCook de la Amway își propune să transforme gătitul într-o experiență deosebită, relaxantă, în care rezultatele sunt întotdeauna niște... New trends: Amway lansează iCook

Gama de vase de gătit iCook de la Amway își propune să transforme gătitul într-o experiență deosebită, relaxantă, în care rezultatele sunt întotdeauna niște preparate reușite și sănătoase. Cu noul set special de vase iCook, chiar și bucătăriile de dimensiuni reduse se pot transforma în adevărate studiouri de gătit.

Setul de vase din inox iCook, special creat pentru bucătării de dimensiuni reduse conține două vase iCook din colecția premium, alături de alte două accesorii corespunzătoare: un vas înalt cu capac cu volumul de 4 litri, un vas cu capac cu volumul de 1 litru, un accesoriu pentru gătit cu aburi iCook Steamer și un accesoriu iCook Double Boiler. Fiecare vas din gama iCook este conceput pentru a păstra valoarea nutrițională și a reduce necesitatea utilizării grăsimilor sau a uleiurilor.

Vasele iCook sunt compacte, iar atunci când nu sunt folosite se pot depozita suprapuse, astfel încât spațiul din bucătărie să fie cât mai funcțional. Având suprafața din oțel inoxidabil atât în interior, cât și în exterior, acestea asigură o foarte bună reținere și distribuție a căldurii, ce păstrează cu 1/3 mai mult din vitaminele și mineralele esențiale decât metodele tradiționale de gătit.

Vasele sunt ușor de curățat, rezistente, asigură un confort sporit în utilizare, iar designul modern și finisajele elegante ajută orice amator să gătească precum un adevărat bucătar profesionist.

  • Păstrează aroma și gustul natural al alimentelor
  • Cu ajutorul vaselor de gătit iCook pentru bucătării de dimensiuni reduse se pot prepara, pe foc sau la aburi, feluri de mâncare delicioase, precum supe, paste, tocane, folosind ingrediente hrănitoare cum ar fi carnea de pui sau legumele întregi.
  • De asemenea, setul iCook este ideal pentru prepararea prăjiturilor, a cremelor sau a sosurilor. Indiferent de preparatul pregătit, mesele vor fi mai sănătoase și mai hrănitoare, toate vasele iCook folosind metoda de gătit VITALOK™, ce permite capacului să se îmbine perfect cu vasul și astfel să creeze un sigiliu de apă între capac și vas. Alimentele se vor găti, astfel, în suc propriu, păstrându-și aromele, nutrienții, culoarea și textura.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.