Doamnele din spatele perlelor de șampanie Doamnele din spatele perlelor de șampanie
“Şampania este cea mai senzuală bautură de pe planetă, este accesoriul cel mai rafinat pentru doamne și cel mai elegant vin pentru domni”, spune... Doamnele din spatele perlelor de șampanie

“Şampania este cea mai senzuală bautură de pe planetă, este accesoriul cel mai rafinat pentru doamne și cel mai elegant vin pentru domni”, spune Olimpia Pleșa Brandhuber, gazda evenimentului “Doamnele din spatele perlelor de șampanie”.

Iubitorii de vin și șampanie, curioși și generoși, sunt invitați la o seară de degustare de șampanie și poveste. Evenimentul are scop caritabil și are loc la Conacul Domniței Ralu, de la Chitorani (lânga Bucuresti), pe 12 aprilie 2016. Preţul este de 350 de lei sau cât doreşte fiecare participant peste această sumă. La eveniment pot participa maximum 35 de persoane. Evenimentul începe la ora 19.00, iar transportul este asigurat de organizatori. Profiturile obținute vor fi dăruite  Asociației Autism Transilvania.

“Vă invităm să le cunoaștem pe “Les Grandes Dames du Champagne“, să le gustăm șampania și să descoperim aportul esențial al acestor femei vizionare în industria celui mai rafinat vin. Să socializăm și să ne bucurăm, sa savurăm 200 de ani de istorie într-un pahar de șampanie”, mai spun organizatorii evenimentului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.