Galeria comercială Feeria din Băneasa Shopping City aniversează 10 ani Galeria comercială Feeria din Băneasa Shopping City aniversează 10 ani
În acest week-end e mare sărbătoare în Galeria Feeria. Galeria comercială împlinește 10 de când și-a deschis porțile, așa că te așteaptă să sărbătorești... Galeria comercială Feeria din Băneasa Shopping City aniversează 10 ani

În acest week-end e mare sărbătoare în Galeria Feeria. Galeria comercială împlinește 10 de când și-a deschis porțile, așa că te așteaptă să sărbătorești și tu! Și pentru că ai fost mereu aproape, cumpărăturile pe care le vei face în perioada 9 – 10 aprilie în oricare magazin din interiorul Galeriei Feeria vin cu premii mari, mari, mari! 

Tot ce trebuie să faci este să prezinți bonul fiscal de cumpărături de minim 50 de lei, să completezi talonul dedicat și să-l depui în una din urnele de la biroul de informații din Galeria Feeria. Astfel, vei intra în marea tombolă, în urma căreia poți câștiga unul din cele 3 vouchere cadou de 6.000 lei, 2.500 lei și respectiv 1.500 lei oferite de Băneasa Shopping City.

Cadouri vom avea pentru fiecare, așa că fiţi siguri că vă veţi întâlni cu hostessele, care vă vor sta la dispoziție cu toate informațiile necesare despre concurs, despre noua aplicație Băneasa Shopping City, CITY iLOVE, dar și cu câte un cadou aniversar.

Tot cu ocazia aniversării, Galeria comercială Feeria vă așteaptă cu mic cu mare să participați la atelierele de bezea şi ciocolată, unde vă veţi putea „juca“: mesajele pentru cei apropiaţi se transpun într-o tabletă de ciocolată, iar dacă vă veţi faceţi un selfie, acesta se transformă instant într-o acadea personalizată, din ciocolată, cu chipul vostru.

Încă de la deschidere, în 2006, Galeria Feeria şi-a propus să fie un reper de shopping în rândul galeriilor comerciale din Bucureşti, reuşind o evoluţie constantă de-a lungul celor 10 ani.

Devenind parte integrantă a centrului comercial Băneasa Shopping City deschis în 2008, Feeria ocupă o suprafaţă de 32.000 mp, cuprinde un hypermarket Carrefour şi 75 de magazine.

În acest moment, beneficiază de un mix ideal de chiriaşi, acoperind toate categoriile, de la shopping (încălţăminte, articole de îmbrăcăminte, copii, etc.) la servicii (bănci, curăţătorie, hypermarket, servicii de telefonie, farmacii şi optică etc.)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.