Faceți cunoștință cu personajele din WARCRAFT. ÎNCEPUTUL! Faceți cunoștință cu personajele din WARCRAFT. ÎNCEPUTUL!
Legendary Pictures și Universal Pictures vă prezintă WARCRAFT. ÎNCEPUTUL, o aventură eroică despre un conflict între două lumi care se ciocnesc, bazată pe fenomenul... Faceți cunoștință cu personajele din WARCRAFT. ÎNCEPUTUL!

Legendary Pictures și Universal Pictures vă prezintă WARCRAFT. ÎNCEPUTUL, o aventură eroică despre un conflict între două lumi care se ciocnesc, bazată pe fenomenul global care este jocul video creat de Blizzard Entertainment. Cine sunt personajele?

Tărâmul magic Azeroth se află în prag de război când civilizația care îl populează se înfruntă cu cea mai temută rasă de invadatori: războinicii Orci, care fug din lumea lor aflată pe moarte, pentru a coloniza o altă lume.

Când se deschide portalul care leagă cele două lumi, o armată e pusă față în față cu distrugerea, și cealaltă, cu extincția. Aflați în tabere opuse, doi eroi se vor înfrunta într-o bătălie care va decide soarta familiei, poporului și căminului lor.

Așa începe o poveste epopeică despre putere și sacrificiu, în care războiul are multe fețe, și unde fiecare luptă pentru ceva.

Regizat de Duncan Jones (MoonSource Code) după un scenariu scris de Charles Leavitt și Duncan Jones, filmul îi are ca protagoniști pe Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky și Daniel Wu.

WARCRAFT. ÎNCEPUTUL este o producție a companiilor Legendary Pictures, Blizzard Entertainment și Atlas Entertainment. #WarcraftInceputul #lacinema din 10 iunie in 3D si IMAX 3D.

Două lumi. O singură casă

Producătorii sunt Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner și Stuart Fenegan.  Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime și Paul Sams serve sunt producători executivi.  Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter și Rebecca Steel Roven sunt co-producători.

Garona

Garona: The Unbroken Survivor

 

Durotan

Durotan: Noble Orc Chief

 

Blackhand

Blackhand: The Destroyer

 

Orgrim

Orgrim: The Fighter

 

Lothar

Lothar: The War Hero

 

Lady Taria

Lady Taria: The Queen of Hope

 

KingLlane

KingLlane: The Warrior King

 

Guldan

Gul’dan: The Invader

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.