Ryanair ajunge la 1 mil. de pasageri în România și deschide baza de la Timișoara cu 2 luni mai devreme Ryanair ajunge la 1 mil. de pasageri în România și deschide baza de la Timișoara cu 2 luni mai devreme
Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai importante companii de profil la nivel local, a transportat un milion de pasageri... Ryanair ajunge la 1 mil. de pasageri în România și deschide baza de la Timișoara cu 2 luni mai devreme

Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai importante companii de profil la nivel local, a transportat un milion de pasageri de pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București, de la data primului zbor de pe Aeroportul Otopeni către Londra Stansted, în Aprilie 2014.

Totodată, compania irlandeză a anunțat că noua bază din Timișoara va fi deschisă în septembrie, cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, ca urmare a cererii record primite din partea clienților români. Noile zboruri pe ruta București-Timișoara sunt acum disponibile pentru rezervări pe noul website www.ryanair.com/ro.

Pentru a sărbători dezvoltarea din România, Ryanair scoate la vânzare locuri pe noua rută București-Timișoara la prețuri începând de la doar 7,99 euro pentru călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, joi, 7 aprilie.

“Vara aceasta, clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din cele 10 rute Ryanair, și trebuie să se aștepte la viitoare îmbunătățiri și noutăți ca urmare a continuării dezvoltării puternice pe care Ryanair o are în România și Estul Europei, dar și a îmbunătățirii experienței de zbor a clienților prin programul dedicat “Always Getting Better”, ce include multe alte noi rute, un nou website www.ryanair.com/ro, noi interioare ale aeronavelor și noi uniforme pentru membrii echipajului”, a precizat Denis Barabaș, Sales & Marketing Executive al Ryanair pentru România.

Ryanair este compania aeriană preferată de europeni, transportând peste 106 milioane de pasageri pe an pe mai multe de 1,800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze, conectând 200 de destinații din 31 de țări cu o flotă de 330 de aeronave noi Boeing 737 și cu o comanda pentru alte 350 de aeronave noi Boeing 737, ce vor aduce pentru clienții Ryanair tarife mai reduse și o creștere a traficului până la 180 milioane de pasageri pe an până în anul fiscal 2024.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.