Cum să-ți faci bebelușul să fie cel mai fericit din lume? Cum să-ți faci bebelușul să fie cel mai fericit din lume?
Pentru orice copil, mai ales în primii ani, contactul cu exteriorul este un continuu test de adaptabilitate. O lume complet necunoscută, nouă, în care... Cum să-ți faci bebelușul să fie cel mai fericit din lume?

Pentru orice copil, mai ales în primii ani, contactul cu exteriorul este un continuu test de adaptabilitate. O lume complet necunoscută, nouă, în care puiul tău este expus la numeroși stimuli, iar pielea lui delicată prezintă o sensibilitate accentuată chiar și la cea mai mică atingere.

Gama Weleda Baby, prietena de încredere a mămicilor, oferă soluții de îngrijire certificate natural, recomandate din prima zi de viaţă a bebeluşului, fără uleiuri minerale, parfumuri sintetice, coloranți sau conservanți sintetici, care ar putea afecta funcțiile normale ale pielii.

Pielea bebelușului este cea mai expusă și, totodată, cel mai ușor de lezat, astfel că eritemul fesier, eczemele, iritațiile sau dermatitele pot apărea în orice moment, creând celui mic o stare de disconfort și de usturime.

Weleda Baby foloseşte de mai bine de 90 ani efectul binefăcător al gălbenelelor (calendula), una dintre plantele medicinale cele mai eficiente pentru menținerea sănătății naturale a pielii. Datorită conținutului său ridicat de substanțe active precum carotinoidele, aceasta ajută pielea să se regenereze: curăţă rana, calmează procesele inflamatorii şi stimulează crearea de țesut nou. Calendula este cultivată în propriile grădini biodinamice din Wetzgau. Astfel, ea poate fi transformată în tinctură primară imediat după cules. Mai mult de o tonă de flori proaspăt culese sunt prelucrate în fiecare an.

Produsele organice de îngrijire zilnică Weleda Baby pun mare preț pe confortul și buna dispoziție a copiilor. Astfel, pielea lor delicată va avea parte de o îngrijire specială, sub forma unui strat protector și hrănitor, care să nu împiedice capacitatea sensibilă de percepție a lumii din jur. Specialiștii Weleda Baby evită în mod conștient utilizarea substanțelor sintetice pentru culoare și parfum, parfumul produselor provenind exclusiv din uleiuri eterice naturale.

Cum să-ți faci bebelușul să fie cel mai fericit din lume? Mami și Weleda știu cel mai bine!

Weleda Baby folosește în compoziția produselor exclusiv ingrediente naturale, uleiuri vegetale bogate (uleiul de migdale dulci, rapiță, cocos sau palmier), însoțite de beneficiile extractelor nutritive din plante precum mușețelul. Gama cu extract de gălbenele cultivate biodinamic reunește 10 produse atent concepute pentru fiecare nevoie a bebelușilor și copiilor.

Ceara pură de albine, lanolina vegetală şi mai ales zincul din Crema de gălbenele pentru zona scutecului (75ml) Weleda Baby formează o barieră naturală protectoare între pielea delicată a bebeluşului şi umezeala din scutec. Imediat după aplicarea cremei, extractele de gălbenele şi muşeţel încep să calmeze zona. Gălbenelele au efect vindecător, iar muşeţelul reduce inflamaţiile şi calmează pielea. Uleiurile organice preţioase de migdale şi de susan stimulează regenerarea pielii şi o îngrijesc cu blândeţe.

Weleda Baby – Băiţă cremoasă cu gălbenele (200m) este cel mai delicat și natural mod de a spăla şi proteja bebeluşul în primele luni de viață. Compoziția sa bogată în extracte de gălbenele cultivate biodinamic, ceara de albine și uleiul de migdale dulci conferă o senzație de cald şi bine și previne uscarea pielii.

WELEDA BABY BALSAM DE PROTECTIE IMPOTRIVA VANTULUI SI FRIGULUI

Bebeluşii şi copii au nevoie de protecţie intensivă atunci când sunt scoși afară, la plimbare. Balsamul Weleda Baby de protecţie împotriva vântului şi frigului (30ml), pe bază de ceară pură de albine, ulei de migdale și extracte de gălbenele bio, protejează eficient pielea sensibilă a feţei, dar şi pe cea a mânuţelor, lasand-o în același timp să respire.

Crema de corp Weleda Baby hidratantă cu gălbenele (75ml) este o cremă minunată și intens parfumată, ce conține extracte uleioase de flori de muşeţel, cu efect antiinflamator, pentru calmarea iritaţiilor. Se aplică ușor și se absoarbe rapid și poate fi întrebuinţată zilnic pe corpul bebeluşului, dar poate fi folosită şi pentru a preveni apariţia iritaţiilor cauzate de scutec.

Weleda Baby – Cremă facială hidratantă cu gălbenele (50ml) este un produs special creat pentru a proteja pielea delicată a bebeluşului de deshidratare, putând fi utilizată şi de adulţii cu pielea sensibilă. Amestecul de extacte vegetale naturale atent selecționate stimulează funcțiile naturale ale pielii, aceasta rămânând hidratată. Extractul de gălbenele calmează inflamațiile pielii, iar ceara de albine împreuna cu acizii grași esențiali din uleiul de migdale dulci  formează un foarte fin strat protector la suprafaţa pielii care nu închide porii, permiţând acesteia să respire.

Weleda Baby – Loţiune de curăţare şi şampon cu gălbenele (200ml) pentru baia bebeluşului, curăţă delicat capul şi corpul bebeluşului, protejând pielea împotriva deshidratării. Uleiul de susan organic împreună cu uleiul preţios de migdale hidratează în profunzime şi conferă fineţe pielii şi părului. Substanţele blânde de curăţare pe bază vegetală curăţă pielea şi părul extrem de delicat. Nu irită ochii! Extractele de gălbenele cultivate organic au un efect calmant asupra pielii. Părul devine moale, mătăsos şi uşor de pieptănat. De asemenena, parfumul natural şi foarte discret este dat de uleiurile esenţiale delicate, cu note fructale şi florale care vor înveseli bebeluşul.

Weleda Baby – Ulei de corp cu gălbenele fără parfum (200ml)  este ideal pentru masajul și încălzirea generală a corpului, dar poate fi folosit și pentru calmarea pielii din zona scutecului, prevenind iritațiile și roșeața. Întreaga sa compoziţie acţionează calmant, protector şi hrănitor asupra pielii delicate a bebeluşului și ajută la stimularea funcţiilor naturale ale pielii. Uleiul este obţinut exclusiv din ulei de susan organic şi extracte de flori de gălbenele cultivate biodinamic.

Weleda Baby – Loţiunea de corp cu gălbenele (200ml) este o loţiune răcoritoare, cu ulei de migdale dulci, pe care o poţi folosi pentru a curăţa şi hrăni pielea bebeluşului, din prima zi de la naştere. Apa conţinută de loţiune se evaporă imediat după aplicare, conferind o senzaţie plăcută de răcoare.

Săpunul vegetal cu extract de gălbenele (100g) de la Weleda conţine extracte din flori de gălbenele şi de muşeţel şi este adecvat pielii delicate şi sensibile a bebeluşului, datorită acţiunii sale blânde şi a parfumului său delicat. De asemenea, el este recomandat şi pielii sensibile adulte sau pentru spălarea frecventă a mâinilor.

WELEDA ULEI CALMANT PENTRU BURTICA BEBELUSULUI

Uleiul Weleda Baby pentru burtica bebeluşului (50ml) este un produs natural pe bază de ulei de migdale, special conceput  pentru un masaj relaxant al burticii. Conţine uleiuri esenţiale de măghiran, muşeţel şi cardamom,  care sunt folosite în mod tradiţional pentru stimularea digestiei. Încălziţi puţin ulei în palme şi masaţi uşor în jurul buricului în sensul acelor de ceas.

Continuaţi către şoldul stâng. Aceast tip de masaj este recomandat pentru relaxare şi prevenirea balonărilor. Folosirea în mod regulat ajută la dezvoltarea unui ritm digestiv echilibrat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.