Ciocolata şi cafeaua verde Gerlinea: noile tale plăceri nevinovate Ciocolata şi cafeaua verde Gerlinea: noile tale plăceri nevinovate
Gerlinea, specialistul tău în controlul greutăţii, continuă să te încânte cu noutăţile sale, ce vin în completarea gamei variate de produse, gusturi şi tipuri... Ciocolata şi cafeaua verde Gerlinea: noile tale plăceri nevinovate

Gerlinea, specialistul tău în controlul greutăţii, continuă să te încânte cu noutăţile sale, ce vin în completarea gamei variate de produse, gusturi şi tipuri de pachete, pe care Gerlinea le pune deja de 20 de ani în slujba dietei tale echilibrate şi sănătoase. Alege şi primăvara aceasta dieta Gerlinea potrivită ţie.

Alege să ai zilnic la îndemână o porţie delicioasă de sănătate şi controlul absolut al greutăţii prin produsele potrivite: de la substitutele de masa Gerlinea (noul shake cu ciocolată şi noile batoane în format 3 mese, cu ciocolată delicioasă, cereale şi caise), până la cafeaua revoluţionară pentru slăbit, „Pauza de Cafea”, cu cafea verde şi guarana şi la concentratele naturale din plante, ideale pentru arderea grăsimilor şi detoxifiere.

Nu uita că produsele Gerlinea sunt bogate în proteine şi au 12 vitamine şi 11 minerale, compoziţia lor sănătoasă fiind reglementatã de legi europene adoptate de Agenţia Europeanã pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice şi date stiintifice, a confirmat eficienţa utilizãrii substitutelor de masa bogate în proteine în curele de slãbire.

Gerlinea, expertul european în managementul greutãţii tale corporale, te ajută să slăbeşti sau să îţi menţii greutatea ideală printr-un regim de viata echilibrat, sănătos şi inteligent. Ce ne mai rămâne, aşadar, să îţi urăm, primăvara aceasta? Un stil de alimentaţie sănătos şi o siluetă de invidiat!

Controlează-ţi greutatea cu noile substitute sănătoase pentru masă de la Gerlinea:

  • Batoane Gerlinea de ciocolată, cu cereale şi caise, înlocuitoare de masă pentru controlul greutăţii, format 3 mese.

În cadrul unui regim hipocaloric, înlocuirea zilnica a unei mese cu Batoanele Dietetice Gerlinea Înlocuitor de Masă  îţi permite să gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie că vrei să îţi menţii greutatea, să slăbeşti sau să compensezi un exces culinar.

Gerlinea batoane de ciocolata cu cereale si caiseDescoperă noul format pentru 3 mese, hipocaloric, bogat în proteine, cu 12 vitamine şi 11 minerale și o cantitate optimă de glucide și lipide – pentru vitalitate și echilibru în dietă. Conţinând, practic, de 3,5 ori mai multe proteine și de 2 ori mai multe fibre decât batoanele de slăbit obișnuite, 2 batoane Gerlinea reprezintă echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese, cu numai 241 kcal.

  • Shake hipocaloric de ciocolată Gerlinea, 150g + shaker, 45 lei.

Pentru zilele când eşti pe fugă şi ai un program extrem de încărcat,  alege un înlocuitor de masă hipocaloric, uşor de băut oriunde şi oricând.

Destinat pierderii kilogramelor în plus, înlocuirii unei mese sau compensării unui exces culinar, noul milk-shake  Gerlinea cu aromă de ciocolată, cu zahăr și îndulcitori este o gustare delicioasă  şi sănătoasă. Și, nu în ultimul rând, ușor de preparat, datorită shaker-ului inclus în pachet.

Bogat în proteine, esenţiale pentru menţinerea masei musculare, cu 10 vitamine și 9 minerale, shake-ul hipocaloric cu ciocolată Gerlinea este un savuros şi accesibil înlocuitor de masă. Se prepară cu lapte degresat. Şi, dacă simţi nevoia de variaţie, îl poţi consuma fie rece, fie încălzit.

  • Gerlinea supliment cafea verde şi guarana, 31 g, 35,90 lei.

Încearcă noul supliment Cafea Verde Guarana Gerlinea “Pauza de Cafea” (Pause Cafe). Este partenerul tău ideal pentru micul dejun zilnic sănătos și în pauzele în care te destinzi, înlocuind cafeaua clasică, obisnuită, cu un produs revoluţionar.

Produsul contine cafea verde și guarana, utilizată în mod tradițional pentru arderea grăsimilor în dietele pentru managementul greutății.

Trei pliculețe din suplimentul solubil Gerlinea Cafea Verde – Guarana Pauza de Cafea conțin echivalentul în plante uscate a 1000 mg de guarana și 1000 mg de cafea verde. 012913P_PauseCafe_F

În funcţie de gust şi de momentul zilei, îţi poţi prepara această deliciosă băutură solubilă cu apă sau cu lapte degresat fierbinte.

  • Concentratele din plante Gerlinea.

Indiferent dacă ţi-ai propus să topeşti depozitele de grăsime, să faci o detoxifiere sau să scapi de kilogramele în plus, expertul tău în managementul greutăţii Gerlinea îţi vine în întâmpinare cu 3 suplimente alimentare concentrate pe bază de plante.

Alege solutiile naturale şi extrem de eficiente de slăbit: Gerlinea Ardere Grasimi, 500ml, de detoxifiere: Gerlinea Detoxifiant 7 zile, 300ml, ca şi pentru eliminarea apei în exces din organism şi slăbirea în centimetri în zonele afectate: Gerlinea Aqua Drainer Express, 500ml.

Sfaturile Gerlinea pentru un stil de viaţă sănătos:

  • Adoptă o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viaţă sanatos. Bea suficiente lichide neîndulcite (apa, ceai) in fiecare zi. Iar o activitate fizica regulată, recomandată cel putin 30 de minute pe zi, este benefică pentru un bun tonus psihic şi fizic.
  • Pierderea in greutate se obține în cadrul unui regim alimentar hipocaloric, cu un conținut ridicat de proteine (pentru păstrarea masei musculare) și un mix de vitamine și minerale (pentru echilibru nutrițional și vitalitate chiar și la dietă). Dieta propusă nu se recomandă a fi urmată mai mult de 3 săptămâni fără avizul medicului.
  • Un regim hipocaloric nu trebuie să fie efectuat fără aviz şi supraveghere medicală de către femeile însărcinate sau care alăptează, copii, adolescenți sau persoane în vârstă. Alternarea perioadelor de pierdere și creștere în greutate semnificative este nefastă pentru sănătate.

Gerlinea shake ciocolata

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.