Campania ‘Hilfiger Denim’ Primăvară 2016 prezintă noul material ‘Dynamic Stretch’ Campania ‘Hilfiger Denim’ Primăvară 2016 prezintă noul material ‘Dynamic Stretch’
Tommy Hilfiger anunță lansarea campaniei globale de publicitate Primăvară 2016, “An Island State of Mind,” care insuflă un vibe de relaxare specific unei vacanțe... Campania ‘Hilfiger Denim’ Primăvară 2016 prezintă noul material ‘Dynamic Stretch’

Tommy Hilfiger anunță lansarea campaniei globale de publicitate Primăvară 2016, “An Island State of Mind,” care insuflă un vibe de relaxare specific unei vacanțe în insule, în jungla urbană de beton. Viața contemporană de oraș capătă o abordare neașteptată, care este jucăușa, dinamică și optimistă – este o sărbătoare a noii atitudinii pe care brandul o adoptă pentru iconicul și clasicul denim, o atitudine plină de viață, nonconformistă și reprezentativă pentru Hilfiger Denim.

Ca parte integrantă a acestei campanii, Colecția Hilfiger Denim pentru primăvară 2016 conține noul denim Dynamic Stretch pentru bărbați și femei. Țesătura inovatoare are un factor de întindere de 80 la suta și un finisaj foarte mare de restabilire a formei inițiale, asigurând menținerea formei chiar și după o purtare îndelungată. Materialul super-elastic folosește un conținut ridicat de elastan pentru a oferi libertate de mișcare și a fi foarte confortabil, fără a a-și pierde aspectul de denim autentic. Oferă susținere fără a fi restrictiv, și permite libertate mare de mișcare.

THE INFLUENCERS

Ședința foto pentru Campania ‘Hilfiger Denim’ Primăvară 2016 a avut loc în L.A., și a fost realizată de către Devyn Galindo, un talent în devenire, cunoscută pentru abilitatea ei unică de a capta lumina, energia și autenticitatea momentului. În rolurile principale ale campaniei sunt millennial models și influencers Hailey Baldwin, Immy Waterhouse, Luka Sabbat, Sang Woo Kim și David Bywater.

Având împreună un reach de peste 10 milioane de fani doar pe Instagram, modelele vor posta pentru ei teasere din culisele ședinței foto Hilfiger Denim, plus viziunea lor personală asupra vieții în vacanță…din oraș. Aceasta este a doua colaborare a lui Baldwin și Waterhouse cu acest brand; Baldwin a defilat pe podium pentru colecția Hilfiger Spring 2016, în cadrul New York Fashion Week, iar Waterhouse a apărut în campania Tommy Hilfiger Re-Edition Collection Fall 2015, alături de sora sa, Suki.

Instantanee din culise au fost surprinse și de către Instagram influencer-ul Bryant Eslava și de către regizorul de cinema, Chad Huff. Imaginile lor unice și înregistrările video vor fi distribuite în mod exclusiv pe canalele de social media Tommy Hilfiger, sau în magazinele Hilfiger Denim, odată cu lansarea campaniei în aprilie 2016.

DNM_UNI_GL_01_SS16_150_RGB

THE JEANS

Colecția Dynamic Stretch pentru femei include croieli skinny disponibile in variante de jeans cu talie joasă, medie, înaltă și foarte înaltă, într-o varietate de modele prespălate și șterse. Paleta de culori denim cuprinde toate nuanțele, de la denim deschis, mediu și foarte închis; negru, alb, albastru deschis și albastru royal, în timp finisajele sunt rupte având detaliile albite.

Colecția Dynamic Stretch jeans pentru bărbați include croieli skinny super-elastice și slim, în nuanțe de gri închis spălăcit, negru spălăcit, vintage deschis, albastru deschis și închis. Stilurile alese au finisaje albite aleatoriu, cu franjuri 3D și tivuri fragmentate.

Ținutele Dynamic Stretch vor fi lansate ca parte integrantă a colecției Hilfiger Denim Spring 2016, care va fi disponibilă la în magazinele Hilfiger Denim din toată lumea.

ACTIVARE DYNAMIC STRETCH JEANS INSTORE HILFIGER DENIM DIN MEGA MALL

Incepand din 5 aprilie, toti cei ce probeaza o pereche de jeans Dynamic Stretch in magazinul Hilfiger Denim din Mega Mall (parter), isi fac un stretchy-selfie cu jeansii probati in oglinda magica din magazin si il posteaza pe retelele lor de social media cu #HilfigerDenim, aratand postarea angajatilor magazinului, primesc un Scratch Card, prin razuirea caruia se castiga premii instant (in limita stocului disponibil), precum:

  • breloc Stretch Key Ring
  • lentila Fish Eye Lens
  • boxa Hamburger Speaker
  • jeansi Hilfiger Denim Dynamic Stretch

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.