18 români se bat pentru 100.000 euro în “Supraviețuitorul” 18 români se bat pentru 100.000 euro în “Supraviețuitorul”
Unul din cele mai așteptate show-uri din lume a ajuns în România, la PRO TV. Supraviețuitorul este show-ul în care 18 români vor porni... 18 români se bat pentru 100.000 euro în “Supraviețuitorul”

Unul din cele mai așteptate show-uri din lume a ajuns în România, la PRO TV. Supraviețuitorul este show-ul în care 18 români vor porni în aventura vieții lor!

Un colț de paradis, peisaje incredibile, provocări zilnice, alianțe și șansa de a deveni Supraviețuitorul în primul sezon al show-ului care a revoluționat televiziunea în întreaga lume sunt doar câteva dintre elementele care vor aduce suspansul în casele tuturor românilor!

Odată cu marele titlu pe care unul dintre concurenți îl va obține prin strategia abordată pe parcursul show-ului, câștigătorul va primi și marele premiu, un cec cu numele lui pe el, în valoare de 100.000 euro.

Aventurile, emoțiile, provocările și suspansul vor face casă bună cu cel mai tare reality-show, Supraviețuitorul! Caravana își continuă drumul prin țară!

Următorul oraș în care sunt așteptați toți cei care sunt convinși că au ce trebuie este Iași, pe 9 aprilie, la Hotel Unirea. Ultima oprire a caravanei Supraviețuitorul este la Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.