Pregătește-ți locuința pentru curățenia de primăvară Pregătește-ți locuința pentru curățenia de primăvară
Fiecare început de sezon cald vine cu energii pozitive, optimism și planuri noi. Și pentru ca totul să fie în armonie cu starea noastră... Pregătește-ți locuința pentru curățenia de primăvară

Fiecare început de sezon cald vine cu energii pozitive, optimism și planuri noi. Și pentru ca totul să fie în armonie cu starea noastră de spirit, locuința noastră trebuie să fie cât mai bine pusă la punct, curată și pregătită de musafiri.    

Amway vine în sprijinul gospodinelor care își doresc o bucătărie îngrijită și strălucitoare și lansează noile lavete de bucătărie L.O.C. AMWAY HOME, create pentru curățarea impecabilă a suprafețelor, îndepărtarea murdăriei și a resturilor de grăsime dintr-o singură utilizare.

Cu ajutorul acestor lavete mari, impregnate cu soluție de curățare, murdăria persistentă este eliminată în doar câteva secunde, lăsând suprafețele curate și igienizate, fără urme de reziduuri dăunătoare. Lavetele sunt ușor de folosit iar timpul de acționare extrem de rapid, suprafețele devenind uscate aproape instantaneu.

Lavetele L.O.C. AMWAY HOME sunt ambalate în pungi resigilabile a câte 24 de bucăți și pot fi folosite pentru majoritatea suprafețelor din bucătărie, eliminând, fără efort, reziduurile și depunerile dificile.

Gama de produse AMWAY HOME pentru îngrijirea locuinței, pentru rufe, diverse suprafețe și vase de bucătărie are la bază BIOQUEST FORMULA™, o combinație unică de ingrediente obținute natural, care protejează mediul și curăță excelent.

Formulele produselor AMWAY HOME au fost testate dermatologic și este atestat faptul că sunt sigure și delicate pentru piele, fără a cauza alergii sau iritații. Acestea conțin un procentaj ridicat de ingrediente active, în loc de aditivi sau apă, pentru a oferi clienților un raport excelent calitate – preț.

Toate produsele de întreținere a locuinței AMWAY HOMETM sunt comercializate exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.