INTERVIU – Stefan Ivan, HR Specialist dcs plus: Avem o retentie de aproape 100 % a angajatilor INTERVIU – Stefan Ivan, HR Specialist dcs plus: Avem o retentie de aproape 100 % a angajatilor
In luna mai 2015 dcs plus, unul dintre principalii jucatori la nivel global de pe piata de tehnologie dedicata industriei de turism, si Earlybird,... INTERVIU – Stefan Ivan, HR Specialist dcs plus: Avem o retentie de aproape 100 % a angajatilor

In luna mai 2015 dcs plus, unul dintre principalii jucatori la nivel global de pe piata de tehnologie dedicata industriei de turism, si Earlybird, un fond european de investitii de capital, au incheiat o runda de investitii care permite dcs plus sa intensifice eforturile in ceea ce priveste inovatia tehnologica in sectorul turistic si ii ofera posibilitatea de a-si extinde si mai mult capabilitatile la nivel global. Stefan Ivan, HR Specialist dcs plus (foto) ne-a oferit un interviu in exclusivitate din care am aflat mai multe despre cum se face recrutarea in companie si ce tip de angajat cauta aceasta.

Care sunt pozitiile pentru care faceti angajari in aceasta perioada?

Datorita dezvoltarii puternic al business-ului dcs plus din ultimul an, cautam specialisti pentru urmatoarele pozitii: Senior PHP Developers; Senior Software Architects; Front End Developers; Sales Representatives; Helpdesk Analysts; Junior Marketing Analyst.

In plus, avem in derulare un program de Internship platit cu specializare pe zona de software development, dedicat tinerilor studenti in an terminal si/sau proaspatilor absolventi de studii specifice industriei IT (Software).

Cum ar arata un portet “robot” al omului pe care il cautati?

In echipa dcs plus ne dorim oameni inteligenti, sociabili, deschisi, creativi, loiali si dedicati, cu spirit de echipa.

Omul care lucreaza in dcs plus este un fan al organizatiei, are idei cu impact si este capabil sa aduca plus valoare activitatii business-ului. Orientat spre atingerea obiectivelor, manifestand interes sustinut in acest sens.

De-a lungul timpului ne mandrim cu multi angajati care au acumulat o experienta consistenta inca de la inceputurile organizatiei, in 14 ani de activitate avand o retentie de aproape 100 % a “angajatilor”, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Ce inseamna pentru dcs plus marirea echipei?

Marirea echipei inseamna evolutie , recunoasterea eforturilor depuse, inovatie, cunoastere, cat si motivatie sustinuta pentru a indeplini in continuare obiectivele companiei.

Ce oferiti in plus fata de alte companii?

Oferim oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate de oameni inteligenti cu experienta solida in domeniu, oportunitatea de a contribui cu idei valoroase, mediu de lucru foarte motivant prin prisma pachetului salarial si work-life balance, cat si prin prisma dezvoltarii rapide si solide a companiei.

Unul dintre beneficiile companiei face referire la salariul care este integral platit doar prin intermediul unui contract de munca individual; programe de training – sky is not the limit, asigurare medicala cu servicii multiple incluse, team building-uri si iesiri cu echipa, si….o comunitate de oameni inteligenti, dedicati, creativi si deschisi.

In plus, fiecare angajat dcs plus are sansa de a lucra pe o serie de proiecte internationale de mare impact, pentru branduri cunoscute la nivel mondial, dar si pe proiecte de inovatie pornite in Romania si care se bucura de succes international.

De la cat la cat a crescut numarul angajatilor in companie in ultimii ani?

In ultimul an de zile compania a crescut dublu ca si numar de angajati, in momentul acesta avand alaturi de mine peste 50 de colegi. Numarul acestora continua sa creasca astfel incat sa acopere extinderea actuala si sustinuta a companiei.

——————————————————————————–

dcs plus, trecut si viitor

Cristian Dinca, CEO si fondator al companie dcs plus, a pus bazele companiei in anul 2002, pe vremea cand era student al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Numele CEO-ului originar din Slatina se regaseste in initialele cu care incepe numele firmei, DCS Fast Link SRL.

Primul client a fost Romedil 95 Construct. La acel moment, Cristian le-a facut un site, le-a cablat sediul si le-a dezvoltat o aplicatie în Linux.

In 2004, a inceput lucrul cu softul de administrare afaceri TINA care se adresa industriei turistice, iar din 2007 activitatea s-a indreptat numai spre acest sector. Fata de alte companii de profil, s-a optat pentru solutii IT de administrare web – based.

Primul angajat a fost in 2003, apoi in 2004 echipa a ajuns la 4 angajati, apoi in 2007 la 9 angajati, iar in 2010 la 12 angajati. Compania a avut un ritm de crestere anual de doua cifre si a ajuns dupa 13 ani la momentul intrarii in actionariat a unui investitor financiar.

Afacerea a crescut reinvestind profitul firmei in fiecare an, fara sa se apeleze la credite bancare sau alte resurse externe. A fost o marja suficienta cat sa se dezvolte cu banii pe care ii genera.

In 2006, s-a incheiat un contract pentru distributie la nivel local cu reteaua internationala Amadeus, cu care apoi s-a extins parteneriatul si pe pietele externe din regiune in 2007, ceea ce a adus un salt al afacerii si trecerea de la piata interna la cea internationala.

In acest moment, dcs plus este unul dintre principalii jucatori la nivel global de pe piata de software dedicat industriei de turism, ce opereaza in peste 45 de tari si isi propune dezvoltarea portofoliului de clienti, intrand pe noi piete din intreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.