Tommy Hilfiger dezvăluie coperta cărții sale de memorii: American Dreamer Tommy Hilfiger dezvăluie coperta cărții sale de memorii: American Dreamer
Tommy Hilfiger dezvăluie coperta viitoarei cărți de memorii: American Dreamer. Lansarea cărții este anunțată pentru data de 1 noiembrie 2016, iar in paginile ei se... Tommy Hilfiger dezvăluie coperta cărții sale de memorii: American Dreamer

Tommy Hilfiger dezvăluie coperta viitoarei cărți de memorii: American Dreamer. Lansarea cărții este anunțată pentru data de 1 noiembrie 2016, iar in paginile ei se regăsesc povești personale din copilăria și anii de formare ai lui Hilfiger, până la eșecurile, reușitele și ambiția care l-au condus în construirea unui brand internațional de milioane de dolari.

Coperta a fost realizată de renumitul fotograf Richard Phibbs, în cadrul Tommy Hilfiger Flagship store de pe Fifth Avenue din New York City.

American Dreamer reflectă experiența mea în industria modei din ultimii 30 și ceva de ani” a spus Tommy Hilfiger.

“A fost uimitor să rememorez toate momentele definitorii ale carierei și ale vieții mele personale – de la copilăria mea, la începuturile legate de lumea modei, până la pasiunea mea pentru cultura pop și Americana. Este un reminder inspirațional al tuturor piedicilor pe care le-am depășit, de la primul nostru panou publicitar din Times Square, până la puntea de legătură pe care am creat-o între lumea modei și muzică. Lucrul la aceste memorii mi-a reconfirmat aventura uimitoare pe care am trăit-o prin construirea unui brand global de lifestyle.”

American Dreamer este o carte scrisă de Tommy Hilfiger în colaborare cu Peter Knobler. Va fi publicată la editura Ballantine Books, o tipografie a Random House, divizie a Penguin Random House, cel mai mare editor de cărți comerciale din lume, a cărei societate-mamă este Bertelsmann AG Random House.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.