Lentilele Leica reproduc senzația de plutire în fotografii Lentilele Leica reproduc senzația de plutire în fotografii
Leica, cunoscută pentru calitatea produselor sale, este un brand legendar în lumea fotografiei. Fanii brandului laudă lentilele pentru că aduc fotografiile la viață. Mai... Lentilele Leica reproduc senzația de plutire în fotografii

Leica, cunoscută pentru calitatea produselor sale, este un brand legendar în lumea fotografiei. Fanii brandului laudă lentilele pentru că aduc fotografiile la viață. Mai mult, când descriem lentile excelente folosim expresii “surprinde senzația de plutire în fotografii.”

“Senzația de plutire” se referă la capacitatea incomparabilă a lentilelor Leica de a reda fidel imaginile din realitate prin intermediul fotografiilor. Astfel, fotografiile arată tridimensional, ca și cum aerul în sine ar fi fost surprins în imagine. De fapt, vorbim despre claritatea potrivită și despre contrast. Astfel, zonele pe care se face focalizarea sunt clare, în timp ce, cele din afara ariei de focalizare sunt estompate. În plus, lentilele Leica surprind detalii micro în zonele întunecate, fără supra-expunere în zonele luminoase, și permit o saturație a culorilor mai bogată.

Cheia unei tranziții frumoase de la un punct de focalizare clar la marginile fotografiei este contrastul lentilei: Leica folosește lentile cu un contrast extraordinar, pentru ca fotografiile să aibă mai multe detalii redate fidel. Un avantaj suplimentar când fotografiezi cu Leica este legat de editarea fotografiilor, chiar și în format RAW.

Astfel, formatul RAW al fotografiilor realizate cu Leica oferă o mai mare permisivitate, decât cea a oricărui alt brand existent pe piață, de aici o gamă mai mare de culori care pot fi modificate în post-producție.

Performanțele în materie de redare a culorilor și capabilitatea de a suprima luminozitatea prea mare, pe care lentilele Leica le au, permit ca fotografiile să aibă detalii mai bogate și o mai bună saturație a culorilor. Optica și tehnologiile de învelire pe care lentilele Leica le integrează asigură un control mai mare al luminii, astfel că detaliile pot fi păstrate și fotografiile par mult mai vii.

Leica Camera AG este mai mult decât o companie care produce echipamente optice și camere foto. Este un brand clasic care creează valori ce rezistă în timp. De la lustruire la ansamblare, fiecare lentilă Leica este realizată manual de către o echipă de technicieni experimentați.

Leica Camera AG a încheiat recent un parteneriat cu Huawei, unul din cei mai importanți producători de smartphone-uri la nivel mondial. Această colaboare va fi apreciată de către fotografii de pretutindeni și, totodată, va aduce o notorietate mai mare pentru Leica în rândul consumatorilor din întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.