Proconsul a lansat piesa “Martie Ești Tu” Proconsul a lansat piesa “Martie Ești Tu”
Povestea continuă, iar Proconsul cântă în special pentru doamne și domnișoare. În martie, trupa s-a decis că prima lună de primăvară merită să fie încheiată așa cum... Proconsul a lansat piesa “Martie Ești Tu”

Povestea continuă, iar Proconsul cântă în special pentru doamne și domnișoare. În martie, trupa s-a decis că prima lună de primăvară merită să fie încheiată așa cum a început, cu bucurie și emoție, dar mai ales să fie dedicată femeii! Așa că a lansat piesa Martie Ești Tu!

Ce spun băieții? Simplu: “Martie este luna în care sărbătorim Femeia! Am vrut să aducem un omagiu femeilor de pretutindeni și să le arătăm respectul nostru. Am vrut să lansăm o melodie care să le aducă aminte că sunt speciale și că sunt deosebit de importante în viața noastră, a bărbaților”.

Și așa a apărut „Martie Esti Tu”, o piesă prin care trupa Proconsul își propune să sărbătorească sfârșitul lunii martie în același stil cald și plin de bucurie, cu care a sărbătorit începutul lunii și venirea primăverii.

Mai mult, ei susțin că aceasta este o piesă dedicată femeilor, un imn închinat lor și o mulțumire muzicală, pentru că “ne înseninează viețile și ne fac să fim mai buni!”

Piesa „Martie Esti Tu” va putea fi auzită live, pentru prima dată, pe 7 mai, în cadrul concertului susținut în Berăria H, din București!

Enjoy!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.