Creatiile Galia Lahav 2016, in exclusivitate la trunk show-ul din weekend – Galerie FOTO Creatiile Galia Lahav 2016, in exclusivitate la trunk show-ul din weekend – Galerie FOTO
Vera Sposa gazduieste, in perioada 1-3 aprilie, trunk-show-ul unuia dintre cei mai apreciati designeri de rochii de mireasa din lume. Dupa Amsterdam, Hawaii, Stockholm sau... Creatiile Galia Lahav 2016, in exclusivitate la trunk show-ul din weekend – Galerie FOTO

Vera Sposa gazduieste, in perioada 1-3 aprilie, trunk-show-ul unuia dintre cei mai apreciati designeri de rochii de mireasa din lume. Dupa Amsterdam, Hawaii, Stockholm sau Los Angeles, colectiile GALIA LAHAV 2016, Ivory Tower si GALA, pot fi probate si de miresele din Romania.

Colectia Ivory Tower Couture by Galia Lahav este o pledoarie pentru eleganta, in care rochiile de printesa, trenele impresionante, broderiile naturale si decupajele seducatoare joaca rolul principal, conturand o colectie de inspiratie gotica. Cristalele cusute manual, accentele aurii si dantela luxurianta, aduc un plus de pretiozitate si stralucire rochiilor in nuante pudrate.

Inspirata de capitalele romantice ale lumii, GALA este prima colectie ready-to-wear a designerului haute couture Galia Lahav, creata special pentru miresele moderne, atente la ultimele trenduri, dar care apreciaza eleganta clasica.

Desi sunt marcate de stilul sofisticat, caracteristic designerului, rochiile din colectia GALA sunt confortabile, delicate si usor de purtat. Valurile de tulle nude se combina armonios cu broderiile naturale si cristalele aplicate, pentru a flata silueta delicata a miresei, in cea mai importanta zi a vietii sale.

Galia Lahav este un creator cunoscut la nivel global pentru designul luxuriant si unic al rochiilor sale. Materialele pretioase, atentia deosebita acordata detaliilor si capacitatea de a crea o piesa imposibil de reprodus, datorita complexitatii modelului – acestea sunt elementele care fac din Casa Galia Lahav un nume greu in moda internationala dedicata mireselor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.