Claudia, cel mai nou “ingredient” al echipei Flavours Claudia, cel mai nou “ingredient” al echipei Flavours
Zilele trecute am “testat” cateva din dulciurile preparate de Claudia Sima, fosta concuenta Masterchef. va spun sincer ca s-a achitat cu brio de noua sarcina... Claudia, cel mai nou “ingredient” al echipei Flavours

Zilele trecute am “testat” cateva din dulciurile preparate de Claudia Sima, fosta concuenta Masterchef. va spun sincer ca s-a achitat cu brio de noua sarcina pe care Chef Foa i-a trasat-o si a trecut proba fara probleme.

Mai mult, am aflat ca ea a castigat un internship la Flavours si de atunci si-a perfectionat tehnica alaturi de Chef Foa si si-a cultivat pasiunea pentru dulce. Altfel spus, Claudia se va ocupa de deserturile pentru evenimentele Flavours si va continua sa dezvolte conceptul de dulciuri personalizate.

​Flavours a fost fondat în 2002 și activează în trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, BiutifulBy the Lake, Fratelli, Fratellini, Fratelli Beach & Club, Uanderful) şi operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

In plus, compania a lansat brand-ul propriu Stradale, un restaurant ce promoveaza conceptul de street food.

Flavours reinventeaza constant modul de organizare a evenimentelor din România, cu sprijinul echipei de bucătari cu experiență, condusă de către Chef Foa, membru al juriului MasterChef România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.