Beauty Trends: Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine Beauty Trends: Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine
Pentru această primăvară, stiliștii marilor case de modă propun un look structurat, cu bucle în culori strălucitoare, inspirate de glamourul actrițelor Hollywoodiene. Coafurile messy,... Beauty Trends: Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

Pentru această primăvară, stiliștii marilor case de modă propun un look structurat, cu bucle în culori strălucitoare, inspirate de glamourul actrițelor Hollywoodiene. Coafurile messy, de tipul #IwokeUpLikeThis, la modă anul trecut, sunt acum old news. Pentru a fi în vogă, femeile au la dispoziție peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine, accesoriul must have care usucă și coafează în același timp.

Rotaţie automată pentru o stilizare fără efort

Datorită rotației automate, șuvița de păr se înfășoară în jurul periei printr-o mișcare lină, fiind uscată și stilizată în același timp, pentru un rezultat profesional. Peria poate fi rotită în două sensuri, respectiv la stânga sau la dreapta, astfel încât se pot crea coafuri moderne în stiluri diferite.

Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine are două tipuri de perii, cu diametru de 30 mm și 50 mm, pentru eficienţă maximă indiferent de lungimea părului. Cu ajutorul celor două perii se obțin bucle de diferite dimensiuni, lejere sau bine definite.

Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine este micul secret al femeilor cochete, despre care colegele de birou cred că își încep diminețile la coafor. Peria rotativă oferă multiple variante de coafare rapidă, de la vârfuri întoarse la bucle elegante, rezultatul fiind o coafură demnă de invidiat, realizată în timp scurt și în confortul casei”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

Generator de ioni pentru un păr strălucitor și mătăsos

Brush Activ’ Volume & Shine conferă părului volum și strălucire datorită celor doi generatori de ioni care împiedică electrizarea și efectul de păr rebel, în timp ce învelișul ceramic mărește efectul de ionizare pentru un păr mai strălucitor.

Peria are două setări de temperatură, plus o setare de aer rece pentru a fixa coafura la sfârşitul sesiunii de uscare a părului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.