Topul celor mai bine vânduți burgeri din România Topul celor mai bine vânduți burgeri din România
Burgerii clasici și cheeseburgerii se află în topul preferințelor românilor care comandă online mâncare. Potrivit foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din... Topul celor mai bine vânduți burgeri din România

Burgerii clasici și cheeseburgerii se află în topul preferințelor românilor care comandă online mâncare.

Potrivit foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, cele mai comandate sortimente sunt cele ale restaurantelor bucureștene Burger Van, Chef Burger, Ruby Tuesday, Aria Burger, burgerii Gyros Dionysos și Big Daddy Burgers.

Burgerii clasici sau cheeseburgerii se vând foarte bine în restaurantele din România, în special în București. Deși rețeta diferă de la restaurant la altul, bucătarii folosesc, de regulă, ca ingrediente de bază pentru aceste produse, carne de vită sau de pui, roșii, castraveți, salată iceberg, sos special, o felie de cașcaval și, eventual, bacon crispy.

”Românii iubesc burgerii, iar asta se reflectă în numărul tot mai mare de comenzi pe care îl primim prin platforma foodpanda. Astfel, am decis să dăm startul unei noi campanii, Burger Festival, în cadrul căreia gurmanzii pot comanda burgeri la prețuri mai mici cu 25%” – Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România

Potrivit acestuia, reducerile sunt valabile în 10 restaurante renumite din București și Cluj-Napoca, iar discountul se aplică în principal pentru produsele incluse în categoria Burgeri, din platformă.

Campania este valabilă în perioada 15-31 martie 2016, în restaurantele Big Daddy Burgers, Gyros Dionysos, Aria Burger, Burger Van Bistro, Chef Burger, Mr. Purceluș, Al Zaeem, Acvila și Ruby Tuesday din București, dar și în restaurantul Deutsches Haus, din Cluj-Napoca.

foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Buzău.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.