Un an cu Vector Watch. Ce urmează? Un an cu Vector Watch. Ce urmează?
Vector Watch sărbătorește aniversarea de un an de la lansarea susținută în cadrul evenimentului de la Baselworld din 2015. Tehnologia propusă de Vector a... Un an cu Vector Watch. Ce urmează?

Vector Watch sărbătorește aniversarea de un an de la lansarea susținută în cadrul evenimentului de la Baselworld din 2015.

Tehnologia propusă de Vector a stabilit noi recorduri pentru industria de wearables, fiind premiată pentru inovația adusă în competiții și gale din România și străinătate. Ceasul se remarcă pentru automonia bateriei de 30 de zile, nemainitâlnită pentru alte dispozitive din gama sa, compatibilitatea cu cele mai importante sisteme de operare (iOS, Android și Windows Phone), având totodată un aspect elegant și sofisticat. Recenzii precum cel mai performant ceas inteligent, un dispozitiv modern cu un aspect distinctiv, pe care il vei purta cu mândrie, au continuat de-a lungul anului trecut.

“Într-un an am parcurs un drum plin de provocări, de la lansarea prototipurilor în martie 2015, la trecerea la producția de serie, lansări cu presa în New York, Londra, București, crearea rețelei de distributie până la comercializarea produsului finit – în timp ce în paralel se dezvoltă platforma software proprie. În numele echipei care a făcut acest drum posibil, mulțumim din suflet tuturor celor care au participat la acest efort, oamenilor din media care ne-au susținut constant în demersul nostru și mai ales tuturor clienților noștri, care au primit acest brand nou cu multă căldură și care nu numai că au cumpărat ceasul, dar mulți dintre ei au și participat activ cu sugestii la dezvoltarea lui”, menționează Andrei Pitiș, fondator și CTO Vector.

Fabricat din oțel inoxidabil cu finisaje rafinate și bine conturate, sistemul său de notificare permite utilizatorului să citească mesajele sau să respingă apelurile primite pe telefon cu o simplă mișcare din încheietura mâinii. Funcțiile sale de comportament contextual permit ceasului să învețe în timp anumite gesturi pe care posesorul său le repetă și să reacționeze în conformitate.

Utilzatorul Vector Watch poate să vadă dintr-o privire ce întâlniri are programate în acea zi, își poate urmări activitatea fizică sau durata și calitatea somnului, seta alarme sau citi cele mai importante știri ale zilei. Posesorii ceasului inteligent Vector pot alege melodia preferată direct de pe încheietura mâinii, își pot consulta lista de activități din Evernote și controla temperatura din casa prin aplicația Nest, într-un timp foarte scurt urmând să își poată comanda direct din ceas și o călătorie cu Uber.

Cele douăzeci de fețe elegante ce se pot descărca din magazinul virtual al Vector sunt potrivite atât pentru modelul rotund Luna, cât și pentru cel dreptunghiular Meridian, putând fi ușor personalizate după nevoile utilizatorilor.  Împreună cu aplicațiile specifice de fitness, fusul orar, calendarul de evenimente sau ultimele informații din bursa valori, conectarea cu rețelele sociale Twitter și Facebook completează experiența de folosire.

Cu un simț puternic al inovației și păstrând totodată un aspectul elegant și intuitiv, platforma Vector este actualizată constant, realizându-se aplicații și fețe noi.

Ce urmează pentru Vector? Alături de actualizările de software și studiile întreprinse pentru creșterea autonomiei bateriei, până la finalul anului 2016 urmează lansarea platformei pentru dezvoltatori pentru realizarea de aplicații și fețe gândite pentru platforma Vector. Bucurându-se de sprijinul activ al comunității de investitori, compania își propune să devină un standard al industriei de dispozitive inteligente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.