Patronatul agențiilor de turism rămâne fără președinte: Aurelian Marin și-a dat demisia Patronatul agențiilor de turism rămâne fără președinte: Aurelian Marin și-a dat demisia
Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin,  a demisionat de la conducerea patronatului, informează un comunicat de presă al patronatului. Marin... Patronatul agențiilor de turism rămâne fără președinte: Aurelian Marin și-a dat demisia

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin,  a demisionat de la conducerea patronatului, informează un comunicat de presă al patronatului.

Marin şi-a prezentat demisia către Consilul Director, asociaţia urmând să aleagă peste 45 de zile un nou preşedinte. Interimatul este asigurat în perioada următoare vicepreşedintele Remus Vişan, managing partner la Paravion.

“Am demisionat din funcția de președinte al ANAT, însă, pentru moment sunt încă parte a consiliului director. Rămâne să mă gândesc dacă voi rămâne în conducere, însă cu siguranță mă voi ocupa în continuare de business-ul meu”, a precizat Aurelian Marin (foto) pentru TheTrends.ro.

Aurelian MarinÎn ultimul an, ANAT a reuşit, ca urmare a iniţiativelor şi implicării conducerii asociaţiei (preşedinte şi Consiliu Director), să aducă modificări benefice industriei călătoriilor, Legea voucherelor de vacanţă, promulgată în 2015, fiind un exemplu în acest sens. În acelaşi timp, ANAT a început demersuri pentru schimbarea asigurărilor pentru agenţiile de turism, în caz de insolvenţă, insolvabilitate sau faliment, în acord cu Directiva Europeană referitoare la pachetele de servicii de călătorie, apariţia Legii Turismului sau simplificarea sistemului de vize pentru cetăţenii chinezi.

“Mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte ANAT începând cu data de 16 martie 2016. Mulţumesc membrilor ANAT care mi-au acordat încredere şi sper că, măcar parţial, am reuşit să demonstrez că ANAT este acea organizaţie care ne poate reprezenta pe noi toţi. Mulţumesc pentru colaborare tuturor colegilor, simpli membri sau membri ai Consiliul Director şi vă doresc succes în activitate”, a declarat Aurelian Marin.

Aurelian Marin, manager al agenţiei Paradis Vacanţe de Vis, a fost ales prin vot, la Adunarea Generală din 11 martie 2015. Adunarea generală extraordinară pentru alegerea unui nou preşedinte al ANAT va avea loc pe 20 mai.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.