Lumia 650, cel mai subţire telefon din gama sa, adus în România de Microsoft Lumia 650, cel mai subţire telefon din gama sa, adus în România de Microsoft
Microsoft a anunţat disponibilitatea pe piaţa din România a modelului Lumia 650. Dezvoltat pentru utilizatorii business şi fanii Windows, Lumia 650 aduce forţa Windows... Lumia 650, cel mai subţire telefon din gama sa, adus în România de Microsoft

Microsoft a anunţat disponibilitatea pe piaţa din România a modelului Lumia 650. Dezvoltat pentru utilizatorii business şi fanii Windows, Lumia 650 aduce forţa Windows 10 în buzunarele utilizatorilor, oferind capacități de productivitate avansate şi protecţie împotriva ameninţărilor actuale de securitate cibernetică.

Clienţii din România pot achiziţiona Lumia 650 de la partenerii locali sau distribuitorii autorizați.

“Lumia 650 este un dispozitiv creat cu atenție la detalii şi cu scopul de a oferi o experienţă Windows 10 unitară şi familiară”, a declarat Oana Terteleac, Windows Business Group Lead, Microsoft.

Cu o carcasă din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu un finisaj elegant ce măsoară numai 6,9 mm grosime, Lumia 650 este cel mai subţire telefon din gamă.

Ecranul său HD de 5 inchi aduce o experienţă de vizionare mai plăcută și o claritate îmbunătățită a imaginii, chiar şi în lumina directă a soarelui.

Smartphone-ul are un un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 212 și o memorie extensibilă de până la 200GB (prin folosirea cardului Micro SD).

Lumia 650 este perfect pentru desfășurarea activităților curente de afaceri datorită securităţii oferite de Windows 10 Mobile. Microsoft permite profesioniștilor din domeniul IT să testeze cele mai recente dezvoltări  Windows 10 Mobile, în raport cu sistemele de afaceri şi aplicaţiile specifice fiecărei afaceri, înainte de distribuirea acestora către utilizatorii finali prin intermediul soluției de Mobile Device Management (MDM).

Disponibilitate

În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 650 de la oricare dintre operatorii de telefonie mobilă și din majoritatea rețelelor de retail. Clienţii comerciali îşi vor contacta distribuitorii autorizaţi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.