PostMaster, primul operator poștal cu acoperire națională ce asigură trasabilitatea livrărilor adresate prin GPS PostMaster, primul operator poștal cu acoperire națională ce asigură trasabilitatea livrărilor adresate prin GPS
PostMaster, membră a Austrian Post Group și cel mai mare furnizor de servicii poștale private din România, anunță lansarea serviciului Track&Trace cu scopul de... PostMaster, primul operator poștal cu acoperire națională ce asigură trasabilitatea livrărilor adresate prin GPS

PostMaster, membră a Austrian Post Group și cel mai mare furnizor de servicii poștale private din România, anunță lansarea serviciului Track&Trace cu scopul de a oferi trasabilitate la nivel de plic, pe întregul parcurs al acestuia, de la preluarea corespondenței de către poștaș și până la momentul livrării acesteia la cutia poștală a destinatarului. PostMaster este primul operator poștal privat cu acoperire națională care introduce acest tip de serviciu.

“Track&Trace vine să întărească și mai mult unul dintre atributele cheie ale PostMaster, garanția calității serviciilor oferite, prin asigurarea integrală a trasabilității pe tot parcursul plicului. Astfel, clienții din orice domeniu vor putea accesa situații în timp real ale livrării corespondenței și vor beneficia de un instrument eficient de raportare și evaluare. Știm că pentru unele categorii de corespondență este foarte importantă certificarea livrării și a distribuției în timpul stabilit, iar Track&Trace va securiza orice angajament necesar în acest sens”, a declarat Florin Bogasieru, Director de Vânzări PostMaster.

Prin intermediul Track&Trace, clienții vor avea acces gratuit și în timp real la situația distribuțiilor din teren. Fiecare poștaș va fi echipat cu un terminal mobil prevăzut cu un scanner și localizabil prin GPS. Poștașul va scana borderoul de distribuție primit împreună cu plicurile și i se vor genera automat comenzile de lucru pentru ziua în curs, cu toate adresele la care trebuie să livreze corespondența.

Pe parcursul zilei, poștașul va scana fiecare plic distribuit, cu cod de bare unic, moment în care aplicația va înregistra data și ora exactă a livrării, identitatea unică a trimiterii și coordonatele GPS, care vor trebui să corespundă cu adresa de destinație. Astfel se pot genera raportări în timp real, la nivel de zi, și se observă în mod clar parcursul poștașului și livrările efectuate.

Noul serviciu completează gama de avantaje ale oricărui client PostMaster: consultanță și optimizare resurse, livrare, control și evaluare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.