A apărut “abonamentul la ciocolată”! A apărut “abonamentul la ciocolată”!
MagazinulDeCiocolata.ro a lansat, astăzi, un nou mod de a avea mereu ciocolata ”la tine”: abonamentul la ciocolată. Fie că sunt începători sau experimentați, pasionații... A apărut “abonamentul la ciocolată”!

MagazinulDeCiocolata.ro a lansat, astăzi, un nou mod de a avea mereu ciocolata ”la tine”: abonamentul la ciocolată. Fie că sunt începători sau experimentați, pasionații vor primi timp de trei, șase luni, sau un an, o selecție de tablete deosebite, special alese pentru cele mai rafinate gusturi. Abonamentele sunt livrate periodic și conțin ciocolată certificată Fairtrade, precum și alte surprize gândite pentru cei topiți după ciocolată.

”Ne îndreptăm spre mai puțin și mai bun, iar ultimii ani ne-au arătat o rafinare a gusturilor românilor în ceea ce privește ciocolata. O cercetare pe care am făcut-o la finalul anului 2015 ne-a arătat o creștere a consumului declarat de ciocolată, și un interes din ce în ce mai mare pentru produse de calitate. Un abonament la ciocolată e perfect pentru că știi că ai garanția unei ciocolate bune, care ajunge la tine acasă, sau la birou, fără să o cauți de fiecare dată când vrei să ai parte de un moment dulce”, spune George Toma, chocoholic la www.MagazinulDeCiocolata.ro.

Împreună cu Zazou.ro, comunitatea celor topiți după ciocolată, magazinul online a efectuat pe parcursul lunii decembrie 2015 un studiu de percepție adresat pasionaților de ciocolată. Gustul (72%) și procentul de cacao (48.5%) sunt atributele cu cea mai mare importanță pentru aceștia  atunci când aleg o ciocolată.

Cele mai căutate sunt tabletele (72%), urmate de praline (20.5%), iar combinațiile cele mai ciudate încercate până acum rămân în continuare ciocolatele cu sare sau ardei iute. 87.5% dintre dintre cei intervievați preferă ciocolata importată, iar 51.5% citesc informațiile nutriționale de pe eticheta produsului.

Majoritatea celor care a răspuns întrebărilor e dispusă să cheltuie până în 100 de lei lunar pentru ciocolată. 69.5% alocă o sumă de până în 50 de lei, și doar 12% dispun de un buget mai mare de 100 de lei.

Studiul Zazou.ro a fost efectuat online pe un eșantion reprezentativ de 200 de persoane cu vârsta între 18 și 50 de ani, cu venituri medii și peste medie din mediul urban.

MagazinulDeCiocolata.ro este un magazin online special creat pentru cei cu ciocolata mereu la ei. Tabletele disponibile sunt certificate Fairtrade, iar pasionații pot găsi combinații inedite de ciocolată, precum și produse potrivite pentru vegani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.