Femeile au avut întotdeauna un Al 6-lea Simț: Marius Manole și Whirlpool ne vorbesc despre femeile importante din viața noastră. VIDEO Femeile au avut întotdeauna un Al 6-lea Simț: Marius Manole și Whirlpool ne vorbesc despre femeile importante din viața noastră. VIDEO
În luna martie Whirlpool România aduce în prim plan cel de-Al 6-lea Simț al femeilor, printr-o campanie care vorbește despre experiențe și emoții legate... Femeile au avut întotdeauna un Al 6-lea Simț: Marius Manole și Whirlpool ne vorbesc despre femeile importante din viața noastră. VIDEO

În luna martie Whirlpool România aduce în prim plan cel de-Al 6-lea Simț al femeilor, printr-o campanie care vorbește despre experiențe și emoții legate de femeile importante din viețile noastre: mama, soția și bunica.

Campania își propune să ilustreze una dintre cele mai complexe tehnologii din industria electrocasnicelor, denumită Al 6-lea Simț, tehnologie proprie Whirlpool și să exemplifice ideea care a stat la baza dezvoltării acestui set de funcții: electrocasnice care „intuiesc” ce are nevoie utilizatorul.

Actorii Marius Manole, Șerban Pavlu și Rareș Andrici rememorează cu drag momentele în care mama, soția sau bunica i-au surprins prin intuiția lor feminină, în cadrul unor materiale video realizate în colaborare cu echipa Mindopoly.

Pentru execuțiile campaniei, disponibile doar în magazinele Flanco, – cartoline răzuibile, afișe și stickere pe produsele Whirlpool incluse în promovare – Whirlpool a apelat la ilustratoarea Keszeg Agnes, care semnează vizualurile de campanie. Personajul feminin care se regăsește în toate layout-urile este creat special pentru campanie și inspirat de zeița Whirlpool. Agnes a conceput și patru păpuși din porțelan și materiale prețioase, “Zeițe Whirlpool”, obiecte de colecție ce vor fi oferite ca premiu în campania Flanco, alături de vouchere Al 6-lea Simț.

“Whirlpool este un brand care s-a inspirat întotdeauna din intuiția feminină, tehnologiile Al 6-lea Simț fiind create pentru a simplifica activitățile casnice”, a declarat Mioara Bolozan, Director de Marketing Whirlpool România.

“Ne-am dorit să celebrăm cu adevărat femeia în luna martie și suntem onorați că am putut coopta actori și ilustratori de excepție, care au înțeles demersul nostru”, a explicat Mioara Bolozan.

Campania “Femeile au avut întotdeauna un Al 6-lea Simț” se derulează în perioada 3 martie – 30 martie 2016 în toate magazinele Flanco. Vor fi disponibile peste 100.000 de cartoline cu premii speciale și reduceri în valoare de 200 de lei, 300 de lei și 500 de lei pentru cei care fac cumpărături în luna martie și aprilie.

Campania a fost concepută de agenția Antonescu PR & Consulting

Ilustrații: Keszeg Agnes

Producție video: Mindopoly

Scenariu: Ileana Răducanu

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.