Sport Trends: World Class România lansează World Class Kids Sport Trends: World Class România lansează World Class Kids
Dacă vrei să îl obișnuiești pe cel mic cu un stil de viață sănătos, ajută-l să facă mișcare încă din primii ani de viață.... Sport Trends: World Class România lansează World Class Kids

Dacă vrei să îl obișnuiești pe cel mic cu un stil de viață sănătos, ajută-l să facă mișcare încă din primii ani de viață. Pe lângă mișcare, un stil de viață sănătos înseamnă o alimentație corectă, stimulare mentală și eliminarea tensiunilor prin diverse modalități de relaxare. Marea provocare este, însă, să îl înveți să păstreze aceste obiceiuri.

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, îți vine în ajutor și lansează programul World Class Kids, ce include activități speciale pentru fiecare categorie de vârstă.

Varietatea de discipline din programul – Karate,  Wushu, Gym Kids, dar și antrenamente precum Les Mills BORN TO MOVE™ – ajută la modelarea corpului și a minții micilor sportivi, care se vor pregăti, făcând mișcare, să fie agili, puternici, flexibili, să se coordoneze și să fie rapizi, dar și să aibă încredere în forțele proprii, în capacitățile lor fizice și psihice.

Programul World Class Kids, bazat pe un concept recunoscut la nivel mondial, contribuie activ la personalitatea adultului  în devenire, pasionat de fitness și conștient de beneficiile sportului pentru o viață sănătoasă. Clasele incluse în acest program sunt recomandate pentru copiii între 4 și 12 ani.

„Credem în puterea sportului de a inspira tinerii să fie mai activi, mai veseli, iar practicarea timpurie a acestuia încurajează încrederea în sine, oferă experiența de muncă în echipă, momente de neuitat și dezvoltă diverse abilități. Toți părinții își doresc pentru copiii lor o dezvoltare armonioasă și sănătoasă, iar programale dezvoltate de World Class demonstrează, încă o dată, angajamentul și susținerea noastră pentru o dezvoltare sănătoasă a membrilor comunității în care activăm”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Recent redeschis, clubul World Class Atlantis pune la dispoziția clienților disciplinele oferite de programul World Class Kids. Situat în zona Pipera, clubul a beneficiat de un proces de renovare completă și va oferi programe de antrenament, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

World Class Atlantis dispune de o suprafață de 3.160 de metri pătrați în interior și include un studio de aerobic, unul de cycling, un studio pentru copii, o sală de fitness și o zonă de antrenament funcțional, toate acestea, prevăzute cu echipamente de fitness de ultimă generație și sisteme audio moderne.

De asemenea, clubul oferă acces la două piscine interioare, una pentru adulți și una pentru copii, jacuzzi, două saune, piscină exterioară și parcare.

Programul World Class Kids poate fi accesat în cluburile World Class Atlantis și World Class Titan, din București, World Class Iulius Cluj și World Class Iulius Timișoara.

World Class Kids

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.