Mici secrete de budoar: în Luna Femeilor, simte-te super femeie cu lenjeria SevenSins Mici secrete de budoar: în Luna Femeilor, simte-te super femeie cu lenjeria SevenSins
Lampadare dantelate cu broderii în culori senzuale, perne cusute de mână, tapete pictate cu flori și iluzii de falduri de mătăse, canapele cu margini... Mici secrete de budoar: în Luna Femeilor, simte-te super femeie cu lenjeria SevenSins

Lampadare dantelate cu broderii în culori senzuale, perne cusute de mână, tapete pictate cu flori și iluzii de falduri de mătăse, canapele cu margini aurii în relief pe care ai putea să te simți ca una dintre damele fatale ale anilor ’70, sorbind dintr-un pahar de șampanie și trăgând cu nesaț dintr-o tigaretă.

Budoarele noastre nu mai păstrează șarmul de altădată al încăperilor ascunse privirilor indiscrete, în care, printre sticluțe de parfum, alifii frumos mirositoare și pudre, se derula întreg universul feminin, senzual și îmbietor.

Cu toate acestea, există încă un locaș secret în care femeile își păstrează un întreg arsenal al seducției, care le ajută să se transforme în zeițe ce pot atrage cu farmecele lor orice bărbat pe care și l-ar dori: sertarul cu lenjerie.

Lenjeria intimă reprezintă secretul frumuseții unei femei, este cea care vorbește cu adevărat despre senzualitatea acesteia, este esența feminității, misterului și sex-appealului. Purtată pe sub costumul office sau rochia preferată de cocktail, lenjeria intimă este piesa vestimentară cel mai puțin expusă privirilor, fiind și cea mai senzual accesoriu pe care îl poate purta o femeie.

Însă femeile nu trebuie să exagereze cu intenția de a fi seducătoare. Este mai atrăgător să îi provoace pe bărbați să ghicească, să intuiască ce se ascunde în spatele ținutei, să intuiască contururile delicate ale corpului.

Lenjeria intimă este un accesoriu cu personalitate, un artificiu care contribuie la menținerea unei relații intime cu persoana iubită, dar și cu tine însăți. Orice femeie cunoaște sentimentul de încredere, îndrăzneală și putere pe care îl oferă purtatul unor desuuri incitante. Piesele care mizează pe transparența dantelei și pe accentuarea liniilor feminine sunt artificiul ideal nu doar pentru nopți pasionale, în care micile tale secrete sunt dezvăluite sub ochii iubitului, ci și pentru momentele în care o lenjerie seducătoare este propria ta armă pentru sporirea încrederii în sine.

O femeie nu are nevoie de ocazii speciale pentru a fi senzuală și nici pentru a-și îngădui mici cadouri incitante. Iar martie, cu ale sale momente în care sărbătorim femeia în toată splendoarea sa, este pretextul ideal pentru o sesiune de shopping în care ne putem răsfăța simțurile și dorințele cele mai ascunse.

Povestea de seducție în care vrei să te regăsești, are un corespondent în fiecare piesă din colecția SevenSins.ro: senzualitatea mătăsii și a satinului care alunecă discret pe corp, pasiunea unui compleu din dantelă roșie, erotismul unui set cu portjartier, de culoare neagră, care incită imaginația sau eleganța unui body de culoarea șampaniei care deschide un întreg univers de posibilități. Toate, mici ingrediente secrete care te vor transforma într-o super femeie!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.