Alungă astenia de primăvară în pași de dans la Arthur Murray București Alungă astenia de primăvară în pași de dans la Arthur Murray București
Flori, macarons, bomboane și câteva ore de dans…Cum altfel îți poți petrece mai frumos o zi de vineri la final de februarie, când primăvara... Alungă astenia de primăvară în pași de dans la Arthur Murray București

Flori, macarons, bomboane și câteva ore de dans…Cum altfel îți poți petrece mai frumos o zi de vineri la final de februarie, când primăvara dă târcoale prin oraș? În plus, am aflat de la instructorii studioului de dans Arthur Murray din București că dansurile de societate sunt un remediu eficient împotriva stărilor astenice care ne afectează la schimbările de sezon.

Astfel, dansurile energice precum cha-cha-cha, bachata, salsa swing sau hustle stimulează mintea și corpul și ajută la îmbunătățirea stării generale de spirit și sănătate atunci când ne confruntăm cu simptome generate de astenia de primăvară.

Conform studiilor, una din zece persoane se confruntă cu stări de astenie la început de primăvară. Una dintre modalitățile cu eficiență imediată prin care se pot elimina tulburările cauzate de aceasta este dansul. Mișcările de dans de societate au efecte pozitive asupra dispoziției, eliminând anxietatea și stările de apatie specifice primăverii.

“Endorfinele eliminate în timpul dansului dau o stare de bine persistentă, reduc stresul și relaxează. Când dansăm, mintea se eliberează de gândurile negative și se concentrează pe buna dispoziție. Zâmbim mai mult, suntem mai bine dispuși și ne umplem de energie. Iar stările astenice se reduc ca intensitate până la a dispărea complet”, spune Cristina Ardelean, manager Arthur Murray București.

Pot confirma în totalitate! După vreo două ore de dans (chiar dacă picioarele mele nu se mișcau mereu pe ritmul muzicii) și voie bună alături de echipa Arthur Murray, am încheiat o săptămână de muncă în cel mai frumos mod posibil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.