La vie en rose pe wonderspa.ro! Tips&Tricks pentru o primăvară parfumată La vie en rose pe wonderspa.ro! Tips&Tricks pentru o primăvară parfumată
Dinamică şi plină de mister, sublimă, inocentă sau fatală. Pentru fiecare femeie, primăvara înseamnă energie, dorinţă de soare, de natură, de culoare. Pentru momente... La vie en rose pe wonderspa.ro! Tips&Tricks pentru o primăvară parfumată

Dinamică şi plină de mister, sublimă, inocentă sau fatală. Pentru fiecare femeie, primăvara înseamnă energie, dorinţă de soare, de natură, de culoare. Pentru momente pline de candoare sau încărcate cu o diafană provocare, wonderspa.ro vă recomandă celebrarea reînnoirii interioare şi a bucuriilor împărtăşite: parfumuri de nişă, cosmetice de lux, lumânări parfumate şi accesorii design ce aduc mai aproape farmecul unui anotimp în care totul este în note de optimism şi “Vie en rose”.

Săpunuri Macarons Savonnerie de Bormes

Săpunurile macarons sunt inspirate exclusiv din cele mai fine patiserii şi cofetării din Paris. Un set de delicioase săpunuri franţuzeşti în formă de macaron, cadoul perfect pentru oricine iubeşte stilul de viaţă “à la française”. Fabricate artizanal în sudul Franţei, în Provence, 100% naturale, fără paraben şi fără aditivi, aceste săpunuri pur vegetale vin în set de patru, cu arome variate: zmeură, floare de portocal, mimosă sau lavandă. “Degustaţi” acum săpunurile macarons!

Love Rose Reminiscence

Experimentează un buchet de excepţie creat în jurul rozei centifolia, cel mai preţios dintre trandafiri, cultivat la Grasse. Agrume, în alianţă cu trandafirii, irişii şi iasomia, pe un fundal de mosc, pentru un rezultat tulburător.

Nectar de Baie OR Blancrème

Wonderspa_Nectar de bain orNectarul de baie Or vă oferă un adevărat ritual destresant, lasând pielea fină și parfumată. Onctuos ca un lichior, nectarul de baie eliberează în apă comorile frunzelor de viță de vie și creează un efect unic spumant, pentru a vă transforma cada într-o balneoterapie anti-oxidantă si detoxifiantă.

Exfoliant de corp – Ceai Verde

Preparat din plante, nectarul exfoliant și detoxifiant pe bază de ceai verde și teină Blancrème, ameliorează hidratarea naturală a pielii și, în același timp trezește simțurile, pentru momente de răsfăț bine meritate.

Lumânare parfumată Baie Pourpre Galeo

Noua lumânare Baie Pourpre, semnătura casei franceze Galeo, te va fermeca instantaneu, creând dependență! Apropie de tine atmosfera din Grasse, capitala mondială a parfumurilor. Parfum adictiv de fructe de pădure, lumânarea Baie Pourpre este fabricată de către artizanii Galeo din ceară vegetală 100% pură și are un timp de ardere de 45 de ore.

Wonderspa este unul dintre cei mai importanți distribuitori de parfumuri de nişă, cosmetice de lux, accesorii design și parfumuri de ambianță. Produsele companiei sunt comercializate pe website-ul wonderspa.ro, precum și într-o serie de spa-uri și hoteluri de lux. Compania este singura care a adus pe piața din România branduri recunoscute, precum Blancrème, Galeo, Savonnerie de Bormes și Odyssée des Sens. Wonderspa distribuie și brandurile Fragonard, Molinard, Berdoues și Reminiscence.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.