Gama de lux ARTISTRY de la Amway se îmbogățește cu un nou fond de ten rezistent dedicat femeilor active și încrezătoare Gama de lux ARTISTRY de la Amway se îmbogățește cu un nou fond de ten rezistent dedicat femeilor active și încrezătoare
Provocările cotidiene și stilul de viață tot mai dinamic al femeilor le fac să prețuiască și mai mult produsele cosmetice care le ajută să... Gama de lux ARTISTRY de la Amway se îmbogățește cu un nou fond de ten rezistent dedicat femeilor active și încrezătoare

Provocările cotidiene și stilul de viață tot mai dinamic al femeilor le fac să prețuiască și mai mult produsele cosmetice care le ajută să se simtă frumoase timp îndelungat.

Amway vine în întâmpinarea femeilor active cu un nou fond de ten din gama de lux ARTISTRY: ARTISTRY EXACT FITTM Longwear Foundation, oferindu-le oportunitatea unei apariții încrezătoare în orice moment al zilei.

Prin complexul inedit de ingrediente și formula inovatoare, fondul de ten ARTISTRY EXACT FIT Longwear Foundation conferă pielii un aspect fin și catifelat, cu o acoperire mată, plină de naturalețe, care asigură rezistență îndelungată de până la 24 de ore. În condiții de căldură, umiditate și activitate intensă, tenul își păstrează nuanța datorită formulei speciale ce asigură o acoperire perfectă și de lungă durată.

Noua formulă conține complexul ARTISTRY EXACT FIT de perle tahitiene și prisme optice, care redau tenului o finisare naturală lipsită de luciu, un ten impecabil și un machiaj de durată.

Exact Fit Longwearing Foundation product shot - L1C1

Exact Fit Longwearing Foundation product shot – L1C1

Noul produs de la Amway acoperă perfect imperfecţiunile, protejează, matifiază şi oferă pielii un aspect neted şi mătăsos, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten.  Mai mult, oferă protecție împotriva razelor ultraviolete prin factorul SPF15 UVB/ UVA.

ARTISTRY se numără printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului. ARTISTRY oferă tratamente intensive, testate clinic pentru îngrijirea tenului şi pentru prevenirea îmbătrânirii acestuia şi soluţii susţinute de studii ştiinţifice, precum şi o paletă diversă de produse de machiaj ce acoperă toată gama necesară oricărei femei.

Amway este liderul mondial în vânzări directe potrivit topului Direct Selling News Global 100, înregistrând vânzări globale de 9,5 miliarde dolari în 2015. Amway îşi desfăşoară activitatea în peste 100 de ţări şi teritorii în întreaga lume, având 3 milioane de parteneri Amway și 21.000 de angajați. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Michigan de către antreprenorii Rich DeVos și JayVan Andel. Amway oferă peste 450 produse pentru frumuseţe, sănătate şi întreţinerea locuinţei. Gama Amway include suplimentele alimentare NUTRILITETM, cosmeticele şi produsele de machiaj ARTISTRY, precum şi produsele de întreţinere a locuinţei AMWAY HOMETM.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.