Carrefour lansează campania dedicată pasionaților de grădinărit Carrefour lansează campania dedicată pasionaților de grădinărit
  În perioada 18 Februrie – 16 Martie, Carrefour România lansează în hipermaketurile din țară campania dedicată produselor de grădinărit și materialelor săditoare. Clienților... Carrefour lansează campania dedicată pasionaților de grădinărit

 

În perioada 18 Februrie – 16 Martie, Carrefour România lansează în hipermaketurile din țară campania dedicată produselor de grădinărit și materialelor săditoare. Clienților le este propusă o gamă variată de produse în magazine, dar în același timp, sub umbrela responsabilității sociale, campania „Crește o floare, crește un copil” aduce și un element de inovație prin aplicația „Crește o floare”.

Magazinele Carrefour din întreaga țară propun in aceasta perioadă următoarele produse pasionaților de grădinarit:

  • flori, gazon și arbuști ornamentali;
  • legume și planete aromatice;
  • pompe, utilaje și accesorii pentru grădină;

Totodată, clienții își pot exersa pasiunea pentru grădinărit într-o manieră interactivă prin intermediul aplicației din site-ul Carrefour, www.carrefour.ro/cresteofloare. Utilizatorul logat cu userul său de Facebook are posibilitatea de a aduce la maturitate o floare, ghidându-se de următorii pași: alegerea ghiveciului, pământului, semințelor, îngrășământului și al decorului.

Pentru a ajunge la maturitate, floarea are nevoie de trei zile. În acel moment, daca aceasta primește un “share”, Carrefour va dona pentru fiecare floare matură, partajată, 2 lei către Asociația Salvați Copii România.

„Prin campaniile propuse, Carrefour România dorește să ofere clienților săi produse de înaltă calitate, dar în acelși timp promovează și apropierea față de aceștia, prin introducerea unui element inovativ din sfera digitală. Campania “Crește o floare, crește un copil” reprezintă simbioza perfectă între o campanie care încurajează pasiunile clienților și una de responsabilitate socială. Vă invităm să utilizați această aplicație și să sprijiniți în acest mod, alături de noi, această cauză nobilă”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

Vizual campanie Creste o floare creste un copil

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.