Start în proiectul The Bridge, o investiție de 60 de milioane de euro Start în proiectul The Bridge, o investiție de 60 de milioane de euro
Consorțiul de investitori imobiliari Forte Partners anunță începerea lucrărilor de construcție la proiectul imobiliar The Bridge din zona podului Basarb, investiția pentru prima fază... Start în proiectul The Bridge, o investiție de 60 de milioane de euro

Consorțiul de investitori imobiliari Forte Partners anunță începerea lucrărilor de construcție la proiectul imobiliar The Bridge din zona podului Basarb, investiția pentru prima fază a complexului de birouri ridicându-se la 60 de milioane EUR.

Parcul de afaceri va fi ridicat pe Șoseaua Orhideelor 15, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, în două faze. Prima din ele constă într-o clădire cu două subsoluri, parter și 10 etaje, cu suprafață brută închiriabilă de 36.189 mp.

”Sunt bucuros că pot anunța astăzi obținerea autorizației de construcție și debutul lucrărilor pentru proiectul The Bridge, o investiție majoră pe piața imobiliară românească,” a spus Geo Mărgescu, Fondator & CEO, Forte Partners.

Oferta The Bridge de pe piața bucureșteană de birouri este una extrem de competitivă, datorită atât suprafeței mari de birouri per etaj – 3.000 mp, ce permite consolidarea chiriașilor pe orizontală-, cât și a specificațiilor tehnice ce respectă cele mai riguroase standarde din domeniu.

Suprafața generoasă a unui singur nivel permite o densitate de 6,5 mp la un angajat, spre deosebire de 8-10 mp, media din piață la ora actuală.

The Bridge este proiectat luând în calcul ultimele tendințe la nivel mondial în materie de clădiri ecologice, viitorul centru de afaceri urmând să fie certificat LEED GOLD. Firma care semnează arhitectura proiectului și totodată se care se ocupă de certificarea LEED este Epstein.

Viitori chiriași vor beneficia de reduceri importante ale costurilor de mentenață datorită investiției dezvoltatorului în sisteme performante care scad consumul de energie termică și electrică. Livrarea primei faze a proiectului este prevăzută pentru ultimul trimestru al anului viitor.

Forte Partners este un grup de investitori cu o vastă experiență în mediul de afaceri local, printre acționari numărându-se familia Jabra, Ionuț Dumitrescu și Geo Mărgescu.

În portofoliul Forte Partners se regăsesc proiectele de birouri Ștefan cel Mare și The Bridge, precum și terenuri pentru proiecte viitoare în zone ca Barbu Văcărescu şi pasajul Basarab.

Modelul de afaceri vizat de Forte Partners este achiziționarea unor terenuri strategic poziționate, dezvoltarea unor proiecte state of the art, vânzarea lor și reinvestirea profitului în noi proiecte. Segmentele vizate sunt: office, retail și rezidențial premium.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.