Spirite neîmblânzite. Aventurieri curajoşi. Colecţia Diesel primăvară-vară 2016 – FOTO Spirite neîmblânzite. Aventurieri curajoşi. Colecţia Diesel primăvară-vară 2016 – FOTO
Spirite neîmblânzite. Aventurieri curajoşi. Libertatea alimentată de dorinţa de a explora este inspiraţia din spatele colecţiei Diesel primăvară-vară 2016. Această atitudine wild este creată... Spirite neîmblânzite. Aventurieri curajoşi. Colecţia Diesel primăvară-vară 2016 – FOTO

Spirite neîmblânzite. Aventurieri curajoşi. Libertatea alimentată de dorinţa de a explora este inspiraţia din spatele colecţiei Diesel primăvară-vară 2016. Această atitudine wild este creată prin look-uri îndrăzneţe, expresive şi iconice, impregnate cu spiritul Diesel. Denimul renaşte cu un aspect distinct, de sezon, ce armonizează clasicul cu atitudinea edgy. Accesoriile schimbă regulile jocului datorită detaliilor. Hipnotizante, lenjeria intimă şi costumele de baie conturează temele colecţiei.

Eliminând surplusurile, am îmbogăţit colecţia, distilând-o până la expresia pură Diesel. Este o atitudine individuală şi liberă, care transformă articolele, începând de la piesele fashion şi tricourile cu printuri grafice şi până la denim, acolo unde această atitudine este întotdeauna cel mai puternic vizibilă. Pentru colecţia de vară, denimul străluceşte, deschizând un nou drum, cu noi procesări şi modele” spune Nicola Formichetti, directorul de creaţie Diesel.

Exploratorul Digital

Nomazii urbani în căutarea aventurilor îndrăzneţe inspiră hainele practice şi minimaliste, animate de o doză fashion neaşteptată de printuri şi culori saturate. Topurile vopsite în culori vii sunt asortate cu gecile scurte kaki, de inspiraţie military şi cu pantalonii cu buzunare cargo. Tricotajele prezintă forme geometrice color-block. Rochiile cu maneci kimono în stil cargo sunt din bumbac satinat. Modelele din piele – un bomber bărbătesc, o geaca kaki biker pentru femei şi o rochie-trenci cu cordon – sunt elemente ce le conferă un finish rafinat ţinutelor elegante.

Pionierul Rock

Inspiraţia iconică Diesel, rock-and-roll, injectează o atitudine tough ce contrastează cu printuri romantice. Cămăşile albastre şi roşii cu model paisley au spirit american. Fustele şi rochiile cu imprimeuri florale se asortează cu sacourile cu finisări curate din denim ce urmează linia corpului, cu pantaloni scurţi şi jeans prespălaţi. Denimul cu patchwork geometric şi nuanţe de la indigo-cerneală până la alb decolorat accesorizează rochiile-cămaşă, jachetele, cămasile şi genţile cu barete cu lanţ.

Mid Summer Night Dreamer

O paletă alb-negru este imaginată prin lupa unei călătorii dreamy pe coasta de vest a Americii. Rochiile lungi, vaporoase şi monocrome, jachetele bomber, jeans, sacourile croite urmând linia corpului sunt mixate atât cu cămăşi ce dezvăluie printuri cu palmieri, cât şi cu tricouri grafice. Atitudinea relaxată este transpusă în croieli largi, culori de apus de soare cu printuri de palmieri si doodle, graffiti anarhice şi bumbac de inspiraţie nativ americană.

Pantalonii flare, jachetele din denim procesat, ponchoul din bumbac şi rochiile vaporoase poartă amprenta anilor ‘70. Petice brodate sunt aplicate pe cămăşi din denim, pe rochiile lungi de tip sarafan şi pe jachete. Look-ul este completat de genţi cross-body (de tip poştaş) cu fermoare, pălării panama în stilul anilor ‘90 şi rucsacuri military din piele perforată sau canvas decorat cu petice.

Accesorii

Metalul, parte din ADN-ul Diesel şi fermoarele accentuează accesoriile pentru bărbaţi şi femei. Le-Zipper, o nouă linie de genţi mici cross-body şi rucsacuri au ca detaliu principal un fermoar în V aplicat pe o piele texturată roşie sau albastră. Modelul clasic de sneaker Zip-Round este reintrodus în acest sezon în mono-culori, precum roşu şi albastru pentru bărbaţi şi femei.

Elementele iconice Diesel, sneakerii Zip-round, materialele mixate, suprafeţele texturate şi aplicaţiile sunt accentele-cheie ale modelelor pentru vară. Sneakers pentru femei sunt transformaţi în kicks extraordinari, înfrumuseţaţi cu suprafeţe strălucitoare, ţinte colorate, tălpi fluorescente şi sunt croiţi în stil hibrid de sandale gladiator. Sneakers pentru bărbaţi prezintă un mix de materiale multicolore.

Botinele şi sandalele pentru femei au tăieturi artistice şi nasturi, pentru un military look cu influenţe rock. Flatforms cu tălpi contrastante din cauciuc alb sunt accesorizate cu ţinte oversized. Bocancii bărbăteşti sunt realizaţi din denim tratat şi piele întoarsă maleabilă şi uşoară. Abordarea Diesel a pantofilor monkstrap este redefinită prin utilizarea unei singure catarame de piele sau piele întoarsă şi sunt finisaţi cu o talpă  groasă, de bocanc.

DIESEL-SS16_ROCK-PIONEER-(5

DIESEL-SS16_DIGIx

DIESEL-SS16_DIGITAL-EXPLORE

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.