Întâlnire culinară cu Liviu Balint, unul dintre finaliștii ediției 5 a Masterchef Întâlnire culinară cu Liviu Balint, unul dintre finaliștii ediției 5 a Masterchef
Ad Hoc Bistro a găzduit, recent, un show culinar de excepție, oferit de maestrul în bucătărie Liviu Balint, unul dintre cei 2 finaliști ai... Întâlnire culinară cu Liviu Balint, unul dintre finaliștii ediției 5 a Masterchef

Ad Hoc Bistro a găzduit, recent, un show culinar de excepție, oferit de maestrul în bucătărie Liviu Balint, unul dintre cei 2 finaliști ai editiei a 5-a Masterchef. Acest eveniment a punctat „începutul unei frumoase prietenii’’ dintre Podravka, Chef Liviu Balint și More Than Pub.        

Timp de două ore, localul a fost cuprins de cele mai îmbietoare arome, mâncăruri fine și gusturi rafinate, într-o atmosferă animată de multe zâmbete, poze, voie bună și conversații de calitate.

Și pentru că mâncarea are legătură cu prietenia, s-au adunat în același loc jurnaliști și bloggeri pasionați de domeniul culinar, iubitori de mâncăruri fine deschiși experiențelor inovative. Fie că au fost prezenți în calitate de experți în tainele bucătăriei ori simpli pofticioși, cu toții s-au bucurat de preparatele gustoase, bine condimentate și bogate în arome.

A fost o experiență „cu sare și piper’’, în care invitații au asistat la o adevărată sărbătoare a gustului, o celebrare a culturii gastronomice și a bucătăriei gourmet. În mare parte, gustul delicios, unicitatea și aroma fiecărui fel de mâncare au fost date și de Vegeta (bază pentru mâncăruri) și Eva (conserve peşte).

Creativitatea lui Liviu Balint a adus acel „twist” în bucate, menit să surprindă și să ofere celor prezenți un adevărat răsfăț culinar și o încântare a simțurilor. Liviu a gătit cu mult suflet și pasiune, ne-a împărtășit secretele sale și a preparat cele mai ingenioase rețete într-o interpretare inedită și o demonstrație de talent și libertate în bucătărie.

Liviu Balint a semnat, recent, un contract prin care este desemnat brand ambasadorul companiei croate Podravka.

“Suntem siguri că tânărul chef va reprezenta foarte bine noul concept „Gătește Liber” pe care ne dorim să îl promovăm. Ne place mâncarea cu gust și prezentarea de nota zece, dar apreciem totodată creativitatea și inovația, iar Liviu este persoana cea mai potrivită care să ne susțină ideile.”

Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka România

Sunt un nonconformist, îmi place să mă joc cu rețetele și să-mi folosesc imaginația, iar semnătura mea este pasiunea pentru mâncare si dragostea ȋn bucate. Ca bucătar apreciez importanța ingredientelor de calitate, iar Eva și Vegeta sunt două dintre brand-urile mele preferate. Mă regăsesc în valorile pe care le promovează şi până și mustața mea este compatibilă cu imaginea brandului!” J

Chef Liviu Balint

Asocierea cu Liviu Balint – top of mind ȋn brainstorming-urile agenției – este unul dintre ingredientele succesului Podravka Romania care va duce imaginea companiei şi a brandurilor sale la un alt nivel. Personalitatea lui Liviu se mulează perfect pe valorile Podravka, iar profesionalismul și carisma lui ne-au determinat să îl propunem drept brand ambasador. Avem încredere că va fi o colaborare de succes și suntem nerăbdători să demarăm împreună seria de proiecte îndrăznețe planificate ȋn acest an!”

Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub  

Istoria companiei Podravka începe în anul 1934, când frații Wolf au pus bazele primului atelier de procesare a fructelor într-un mic orășel din Croația, Koprivnica. Ceea ce au început ei, de-a lungul timpului s-a dezvoltat într-una dintre cele mai mari firme din industria alimentară a Europei Centrale și de Est.

Astăzi grupul Podravka are peste 6000 angajați și este cunoscut în peste 40 de țări de pe 5 continente ale lumii. Vegeta, adaosul universal pentru mâncare, este cea mai cunoscută marcă a companiei Podravka, fiind denumită și „cea mai bună creație croată”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.