O româncă va conduce activitățile de marketing Daikin pe segmentul rezidențial de la Viena O româncă va conduce activitățile de marketing Daikin pe segmentul rezidențial de la Viena
Julia Marinescu, Marketing Coordinator Daikin România şi Ungaria, este promovată, ȋncepând cu luna aprilie, pentru poziția de Marketing Coordinator Strategic Business Unit – Residential... O româncă va conduce activitățile de marketing Daikin pe segmentul rezidențial de la Viena

Julia Marinescu, Marketing Coordinator Daikin România şi Ungaria, este promovată, ȋncepând cu luna aprilie, pentru poziția de Marketing Coordinator Strategic Business Unit – Residential din cadrul Daikin Central Europe.

Noua funcție intervine după patru ani ȋn care Julia Marinescu a dezvoltat strategii integrate de marketing pentru reprezentanțele locale ale liderului mondial şi european pe piața aparatelor de aer condiționat. Astfel, de la Viena, va gestiona şi implementa strategia Daikin pe segmentul de business rezidențial pentru țările din zona central-est europeană.

Julia Marinescu, Daikin“Am ȋnceput colaborarea cu Daikin ȋn 2012 şi de atunci mă ocup de dezvoltarea şi poziționarea corectă a brandului ȋn România, preluând după ceva timp şi Ungaria, prin adaptarea continuă la tendințele piețelor locale. Noua poziție pe care o voi avea ȋn cadrul Daikin Central Europe prespune implicarea ȋn proiecte care vizează dezvoltarea strategiei companiei ȋn ceea ce priveşte segmentul de business rezidențial pentru Europa Centrală şi de Est, având ca focus orientarea directă către consumatori”, a declarat Julia Marinescu.

Julia Marinescu a absolvit cursurile Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, cu specializare ȋn marketing, ocupând, ȋn cei 15 ani de experiență, rolul de Marketing Manager al unor brand-uri importante.

Noul Marketing Coordinator Daikin pentru România va fi anunțat de reprezentanții companiei ȋn perioada imediat următoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.