Parteneriat strategic între UPC România şi Huawei Parteneriat strategic între UPC România şi Huawei
UPC România, membră a Liberty Global, cea mai mare companie internaţională de comunicaţii prin cablu din lume, a încheiat un parteneriat strategic cu Huawei... Parteneriat strategic între UPC România şi Huawei

UPC România, membră a Liberty Global, cea mai mare companie internaţională de comunicaţii prin cablu din lume, a încheiat un parteneriat strategic cu Huawei România pentru managementul operaţiunilor din teren.

Acordul vizează externalizarea mentenanței reţelei şi a serviciilor din locaţiile clienţilor UPC România, compania Huawei preluând responsabilitatea pentru serviciile specifice activităţii din teren.

Suntem în permanenţă preocupaţi de experienţa clienţilor noştri, oferindu-le produse şi servicii la cele mai înalte standarde. Suntem convinşi că parteneriatul cu Huawei, care are o expertiză îndelungată în managementul serviciilor operaţionale, va contribui la accelerarea strategiei noastre de inovare. Experienţa şi profesionalismul colegilor noştri din departamentele de operaţiuni clienţi şi reţea se vor alătura expertizei tehnice a Huawei pentru a oferi servicii mai performante pentru clienţii noştri.” declară Robert Redeleanu (foto), CEO UPC România.

Parteneriatul prevede transferul către Huawei România, în cursul anului 2016, a echipelor care asigură  în prezent operaţiunile din teren din departamentele de operaţiuni reţea şi operaţiuni clienţi UPC România.

Partenerul Huawei România a fost selectat în urma unei licitaţii organizate de UPC România, proces la care au participat jucători importanţi de pe piaţa locală de telecomunicaţii.

„Suntem încântați și în același timp onorați de încrederea pe care ne-o acordă UPC România prin acest parteneriat. Cred cu tărie că alegerea făcută de partenerul nostru pune bazele unui proiect de succes în cadrul căruia vom asigura cele mai bune servicii clienților UPC, valorificând expertiza pe care o avem atât la nivel mondial, cât și în România.” declară Kevin Liu, Director General Huawei România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.