Amway propune masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V pentru o revitalizare profundă a tenului în sezonul de primăvară Amway propune masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V pentru o revitalizare profundă a tenului în sezonul de primăvară
Odată cu primele raze calde ale soarelui și trezirea la viață a naturii, Amway prezintă cel mai nou produs din colecția inovatoare ARTISTRY HYDRA-V:... Amway propune masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V pentru o revitalizare profundă a tenului în sezonul de primăvară

Odată cu primele raze calde ale soarelui și trezirea la viață a naturii, Amway prezintă cel mai nou produs din colecția inovatoare ARTISTRY HYDRA-V: masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V, a cărei formulă specială oferă instant tenului o hidratare profundă, prospețime și un aspect sănătos.

Fiecare folie HYDRA-V Moisture Mask este îmbogățită cu lipozom ARTISTRY HYDRA-V, apă din fiordurile norvegiene și acid hialuronic, care revitalizează tenul și îi oferă instant o hidratare profundă care persistă întreaga zi. Materialul din microfibră asigură distribuirea uniformă a ingredientelor hidratante conferindu-i un aspect fin, neted și catifelat, tenul fiind astfel mai elastic și mai sănătos ca niciodată.

Mai mult, datorită proprietăților sale excelente de hidratare, acidul hialuronic, denumit și “magnetul hidratării”, are capacitatea de a reține o cantitate de apă de până la 1.000 de ori mai mare decât propria greutate, contribuind astfel semnificativ la menținerea hidratării și elasticității tenului.

Pentru revitalizarea, hidratarea și îmbunătățirea vizibilă a elasticității epidermei, aplică masca o dată pe săptămână, timp de 10 minute. Astfel te vei bucura de un ten deosebit și cu aspect sănătos. Masca hidratantă este recomandată pentru toate tipurile de ten.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.