YO – sărbătorește YOBILEUMUL la 60 de ani! YO – sărbătorește YOBILEUMUL la 60 de ani!
YO, cel mai iubit brand austriac de siropuri de fructe sărbătorește anul acesta 60 de ani. Înregistrat pentru prima dată în anul 1956, în Austria,... YO – sărbătorește YOBILEUMUL la 60 de ani!

YO, cel mai iubit brand austriac de siropuri de fructe sărbătorește anul acesta 60 de ani. Înregistrat pentru prima dată în anul 1956, în Austria, YO este astăzi recunoscut nu doar pentru cel mai bun gust de fructe, dar și pentru produsele sale inovatoare.

Produse într-o fabrică ultra-modernă din Austria, siropurile YO sunt rezultatul a 60 de ani de experiență. Acestea sunt create după o formulă originară din regiunea Ybbstal, cunoscută ca fiind zona cu cele mai fertile pământuri pentru cultivarea fructelor din Austria.

„Când vine vorba de fructe, producătorii siropurilor YO sunt foarte pretențioși! Aceștia au dezvoltat un sistem de control al calitații fructelor extrem de riguros. Doar cele mai sanatoase si gustoase fructe sunt selectate!” a adăugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

YO-zmeura

Toți cei care au încercat cel puțin o dată să toarne sirop într-un pahar, s-au confruntat cu problema „degetelor lipicioase”. Producătorii siropurilor de fructe YO au dezvoltat un dop unic, antipicurare, cu scopul de a elimina murdărirea sticlei.

De asemenea, pentru a putea fi turnat mai ușor în pahar, sticla de sirop YO are un rezervor special care eficientizează turnarea acestuia. Toate aceste beneficii sunt aduse sticlei făcute din PET transparent, multistratificat, ceea ce face ca sticla de sirop YO să fie foarte rezistentă.

YObilaeum-Waldbeere
Siropurile de fructe YO sunt destinate tuturor membrilor familiei, de la cei mai mici până la cei mai mari. Acestea pot fi folosite în prepararea deserturilor, băuturilor reci sau calde, cocktail-urilor alcoolice si non-alcoolice dar și pentru a da o aromă în plus limonadei sau a altor băuturi răcoritoare.

YObilaeum-HolunderPentru a îndulci și cele mai pretențioase gusturi, siropurile de fructe YO se găsesc într-o gamă variată de arome-clasice sau fresh.

Din gama de siropuri YO clasice fac parte următoarele varietăți: zmeură, fructe de pădure, cireșe, soc, coacăze negre, căpșuni, dar si, fructe Multivitamin – un amestec de fructe exotice, bogate în vitamine și măr cu plante aromatice, un gust care te duce cu gândul la Alpi.

Din gama de siropuri YO Fresh fac parte siropul de lămâie și mentă și citrus mix. Dintr-un singur pahar de sirop de fructe YO se pot obține șapte pahare de băutură din fructe.

În Austria, YO este cel mai popular brand de siropuri de fructe, apreciat în egală măsură de copii și de bunici. În România, siropurile de fructe YO sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL şi se găsesc în toate marile lanțuri de magazine Auchan, Carrefour, Cora și Mega Image.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.