Liber la înscrieri pentru Innovation Labs 2016: se caută idei tech ce revoluționează agricultura, securitatea, sănătatea și retail-ul Liber la înscrieri pentru Innovation Labs 2016: se caută idei tech ce revoluționează agricultura, securitatea, sănătatea și retail-ul
Innovation Labs 2016, principalul program de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice din România, invită tinerii pasionați de tehnologie să-și aducă ideile la viață în programul... Liber la înscrieri pentru Innovation Labs 2016: se caută idei tech ce revoluționează agricultura, securitatea, sănătatea și retail-ul

Innovation Labs 2016, principalul program de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice din România, invită tinerii pasionați de tehnologie să-și aducă ideile la viață în programul organizat în București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

Innovation Labs este dedicat tinerelor echipe, care au o idee creativă de tehnologie, dornice să trăiască experiența unui start-up tehnic, în ecosistemul românesc de business, alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în domeniul tehnologiei.

Tinerii participanți pornesc de la o idee pe care o rafinează treptat și o transformă într-un prototip viabil și persuasiv, cu sprijinul mentorilor. Direcțiile Innovation Labs 2016 sunt: Agricultură, Cyber-Security, Health & Lifestyle și Retail. 

Structura programului Innovation Labs 2016

Innovation Labs 2016 va debuta cu Hackathon-ul din București, între 5 – 6 martie 2016, în Universitatea Politehnica din București.

Tinerii sunt invitați să se înscrie până pe 3 martie 2016, completând formularul disponibil pe website-ul programului, www.innovationlabs.ro.

O săptămână mai târziu, între 12 – 13 martie 2016, vor avea loc Hackathoanele din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara. Perioada de înscriere pentru acestea este până pe 10 martie 2016, iar înscrierile se pot face tot pe www.innovationlabs.ro.

Hackathon-ul de 24 de ore oferă tinerilor șansa de a-și contura ideile mai clar, a le demonstra în practică și a-i convinge pe cei din jur de potențialul lor. Cele mai bune echipe vor continua în programul de mentorat din martie – mai, întâlnindu-se săptămânal cu specialiști din industria ICT și din ecosistemul antreprenorial pentru a-și rafina prototipul inițial spre un produs viabil cu aplicații directe în piață.

Echipele își prezintă prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, în fața potențialilor investitori, parteneri și mass media.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.