Intel şi Lady Gaga, show de tehnologie și muzică la premiile GRAMMY Intel şi Lady Gaga, show de tehnologie și muzică la premiile GRAMMY
Intel şi câștigătoarea a şase premii GRAMMY, artista internațională Lady Gaga, au oferit o experiență muzicală inedită înainte de cea de-a 58-a ediție a... Intel şi Lady Gaga, show de tehnologie și muzică la premiile GRAMMY

Intel şi câștigătoarea a şase premii GRAMMY, artista internațională Lady Gaga, au oferit o experiență muzicală inedită înainte de cea de-a 58-a ediție a premiilor GRAMMY care a fost difuzată aseară.

Combinând măiestria unică a artistei Lady Gaga cu inovaţiile tehnologice de la Intel, colaborarea a oferit un omagiu unei legende muzicale. Reprezentația spectaculoasă a demonstrat puterea tehnologiei de a îmbogăţi abilitatea artistului să ofere o experiență uimitoare pe scenă, în moduri nemaiîntâlnite.

“Îmi place să fac lucruri care integrează tehnologia şi arta cu experienţe puternice”, a declarat Lady Gaga. “Cred că această colaborare cu Intel a fost total diferită faţă de orice am făcut până acum. Mi-a pus la dispoziţie inovaţii tehnologice cu care să mă joc”.

Lady Gaga si Intel 01

Un moment inovator pentru spectatorii GRAMMY şi fanii din întreaga lume, spectacolul care a încorporat tehnologii Intel pentru a aduce la viață viziunea artistei Lady Gaga pentru o celebrare a vieții și carierei unei legende.

Cu imagini uimitoare și conținut interactiv care au răspuns în timp real la fiecare mișcare și comandă a cântăreţei Lady Gaga, echipa şi-a asumat riscuri fără precedent în acest spectacol live pentru a da artistei posibilitatea de a se exprima într-o nouă dimensiune.

Specialiştii de la Intel în colaborare cu echipa de creaţie a artistei Lady Gaga, au folosit hardware specializat bazat pe procesoarele Intel Xeon, Intel Core și Pentium care a furnizat performanţa necesară pentru a dirija sistemele de iluminare, audio şi de proiecție în perfectă armonie cu Lady Gaga.

Tehnologiile inovatoare create special pentru reprezentaţie au inclus:

  • Digital Skin – O “față animată” a fost dezvoltată pentru Lady Gaga, care i-a permis să folosească diferite look-uri, toate într-o singură reprezentaţie în timp real. Cele mai performante procesoare Intel au fost folosite de-a lungul dezvoltării acestei părți a spectacolului, urmărirea corectă a mișcărilor ei faciale, în timp ce “machiajul digital” a fost adaptat și afișat instantaneu printr-un proiector cu procesor din cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core™.
  • Video interactiv – Lady Gaga a putut controla modul în care ea a apărut pe un perete imens cu LED-uri. Inelul ei bazat pe modulul Intel Curie ™ a generat efecte în timp real, în timp ce artista a rotit încheieturile și brațele, iar serverele bazate pe procesoare Intel Xeon au generat conținutul live.

Lady Gaga si Intel 04

  • Robotică – Frumosul pian de culoare roz-auriu a prins viață cu ajutorul a trei braţe robotizate cu procesoare Intel® Atom™, care au dansat pentru a adăuga efecte de mișcare unui instrument tradițional.
  • Holograme interactive – O combinație inovatoare între inelul bazat pe tehnologia Intel Curie™ și materiale holografice a fost folosit pentru a permite artistei Lady Gaga să genereze o frumoasă hologramă tridimensională a legendei muzicale.

“Intel este într-o căutare de a crea și partaja experiențele uimitoare pe care tehnologia noastră le permite”, a declarat Steve Fund, Vicepreşedinte Senior şi Chief Marketing Officer al Intel. “Această reprezentaţie a stabilit un nou precedent pentru experiențe muzicale live și este un reper major pentru Intel și gala premiilor GRAMMY”, a adăugat el.

Lady Gaga si Intel 02

“Cu muzica şi tehnologia atât de perfect interconectate, parteneriatul cu Intel reprezintă o aliniere perfectă”, a spus Evan Greene, Directorul de Marketing al The Recording Academy. “Viziunea Intel a fost de a aduce experiența muzicală live la un nivel care nu a mai fost posibil înainte, și, după extraordinarul spectacol, acest obiectiv ambițios a fost sigur atins”, a încheiat acesta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.