16 februarie, zi de luat lumea-n cap: reduceri la Wizz Air și Blue Air 16 februarie, zi de luat lumea-n cap: reduceri la Wizz Air și Blue Air
A fost un început de an exploziv în aviație: rute noi, destinații care au intrat în alte portofolii și reduceri. Multe reduceri pentru biletele... 16 februarie, zi de luat lumea-n cap: reduceri la Wizz Air și Blue Air

A fost un început de an exploziv în aviație: rute noi, destinații care au intrat în alte portofolii și reduceri. Multe reduceri pentru biletele de avion care ne vor duce în 2016 în cele mai cool destinații de pe lista noastră de călătorii și, de ce nu, prin alte locuri atractive la care nici nu ne-am gândit.

Cea mai nouă rundă de reduceri vine de la Wizz Air și Blue Air, două dintre cele mai puternice companii de pe segmentul budget. Astfel, astăzi, 16 februarie, putem rezerva bilete de avion pentru toate destinațiile din portofoliul Wizz Air beneficiind de o reducere de 20%.

Oferte HOT de la Air France KLM pentru luna februarie

Reducerea se la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (42 x 32 x 25) dar exclude taxa de administrare. Potrivit informațiilor de pe site-ul Wizz Air, promoția este valabilă pe 16 februarie, până la ora 24:00, ora Europei Centrale, iar reducerea este validă doar pentru noile rezervări pentru toate rutele către şi dinspre România.

Cu rucsacul prin Europa: 56 destinații ieftine pentru 2016. Pe ce loc este Bucureștiul?

În același timp, românii de la Blue Air vin cu o promoție de 15% pentru toate cele 66 de destinații din portofoliu. Cei care își rezervă azi bilete de avion trebuie să ia în considerare faptul că perioada de călătorie aferentă acestei promoții este 16 februarie-29 octombrie 2016.

Nebunia Ryanair: zboruri de la 1 euro/segment

Cum o parte dintre rutele celor doi operatori sunt comune, noi spunem că din această bătălie vor avea de câștigat turiștii, care vor avea opțiuni pentru aproape fiecare final de săptămână.

Și nu uitați: azi de la ora 14 avem conferință Ryanair. CEO-ul irlandezilor vine la București pentru a ne prezenta planurile companiei pe 2016. Suntem siguri că vă vom da vești foarte bune!

Wizz Air ne duce de la București la Lisabona cu o săptămână mai devreme decât Blue Air

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.